Visszahúzódó lányok/Gamer csoport?
Van különbség a között, hogy egy haverjának mémeket küldd és a között, hogy neked írja hogy "szerelmem, édes bogyókám, te vagy a napom és a csillagaim, életem sugara". Mármint mémeket még nem veszik megcsalásnak, ha jól tudom. Vagy azt, hogy kitárgyalják melyik McDonalds burger a legfinomabb. Vagy hogy a fiú megírja, hogy a szomszédok füves cigit szívnak. Barátok beszélgetnek, nem szerelmesek flörtölnek. Ez csak túlreagálás. Ismét csak: ha kilépnék az eszméletlenül kicsi konfortzónádból és nyitnál, rájönnél hogy a lányok nem ugranak rá minden farokra amit szembejön velük. Az, hogy fiú és lány nem lehet barát egy akkora hülyeség mint innen Egyiptom. Te se vonzódsz minden lányhoz a földkerekségen, a lányok se vonzódnak minden fiúhoz. Felesleges választani egy fiút, amikor az egyik fiú teljesen más szinten van, mint a másik. Különben is mit vársz el? Legyen ellenséges a férfi kollégákkal a munkahelyén? Legyen hűvös és távolságtartó az összes fiú osztálytársával? Meneküljön minden férfi elől? Nem lehet elzárkózni a másik nemtől.
Dude, ha a nullán vagy, emeld fel magad, menj oda a lépcsőhöz és tornázd fel magad az első lépcsőfokra. Nehéznek tűnik, de nem az.
Figyu, egy lány-fiú nem a világ. Tudod hogy az osztályomban hány szingli lány van, akinek fiú barátaik vannak? Sok. Szerelmet vallanak? Nem, az osztály nagy része szingli. Tudod nekem hány fiú barátom van? Nem mondom hogy sok, de elég. Eszükbe jutna szerelmet vallani nekem? Nope, ki is jelentették. Vannak fiúk, akik azért barátkoznak, hogy összejöjjenek a lánnyal. És vannak még többen, akik simán csak haverkodnak. És van még ezer példa. Gyakorin is mindig feljön a "fiú-lány barátság vaan?" kérdés, mindig jönnek válaszok hogy igen, én és x barátom/barátnőm soha nem jönnénk össze.
Lehet egy barátot/barátnőt választani, de annyi mindenről maradnánk le. Mennyi érdekes ember van, akivel barátkozhatunk, élményeket szerezhetünk. Korlátozni ezt egyszerűen értelmetlen. Elszalasztunk egy lehetőséget, amivel gazdagíthatnánk az életünket. (Arról nem is beszélve, hogy mi történik ha összeveszünk az egyetlen barátunkkal/barátnőnkkel :P)
Másik: kinézet alapján nem lehet személyiségre következtetni. Csak azért mert egy lány normálisan néz ki nem lesz szent :P Plusz sok lány van a világon. Nem mindegyik hazudik. Vannak lányok, akik megfelelnének neked. Igen, keresni kell. Igen, lesz, hogy csalódsz. De tovább KELL lépni. Semmit nem érsz el az egyhelyben toporgással.
Most a világvégét jelentheti az, hogy nincs barátnőd. De gondolj bele, amikor másodikos voltál ugyanúgy világvégét jelentett egy semmitmondó feketepont az üzenőfüzetedben. Mit csináltál? Fejlődtél, túlléptél, és már nem jelenti a világvégét. Egy idő után, ha tényleg kicsit erőlteted magad, a barátnő-hiány se fogja a világvégét jelenteni.
Csak azért, mert kicsi korunktól úgy nevelnek minket, hogy a boldogsághoz szükség van egy párkapcsolatra, nem lesz igaz. Csak azért, mert kiskorodtól kezdve azt mondják, neked jár az igazi minden erőfeszítés nélkül, nem lesz ez igaz. És ez nem azért van, mert "nincs esélyed" van. Ohohoó nagyon is sok esélyed van.
Hol laksz, eskü elrugdoslak pszichológushoz.
Nem megoldás az öngyilkosság. Lehetnek jobbak a dolgok. Igen, néhány dologról le kell mondani. De így működik egy párkapcsolat. Néhány dologról lemondasz, hogy a másik boldog legyen, cserébe ők is lemondanak pár dologról, hogy te boldog legyél. Kicsit kéne a jó irányba elmozdulnod. Kicsit kéne rájönnöd, hogy egy emberért élni nem jó dolog, nem érdemes, üres, értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!