A nők többsége miért tűri jobban a magányt?
Figyelt kérdés
Rengeteg csinos nőt ismerek akik évek óta, vagy akár 10 éven keresztül egyedülálló!
Most a kalandokat azt hagyjuk, az nem ugyanolyan mintha állandó partner,társ lenne mellette!
2019. szept. 21. 17:48
2/20 anonim válasza:
Szerintem pont a férfiak tűrik jobban, én legalább 5 régóta egyedül élő embert ismerek.
3/20 anonim válasza:
Az egyedülállóság nem egyenlő a magánnyal.
Én például egyedülálló vagyok, de a családomnak, a barátaimnak és a kollégáimnak hála cseppet sem vagyok magányos.
4/20 anonim válasza:
Tűrés meg az egyedül élés nem ugyanaz.
Meg lehet nézni az itt vagdalkózó, nőgyülőlő egydülálló férfiakat.
A nők viszont kiegyensúlyozottak egyedül is.
5/20 anonim válasza:
Sok nôt ismerek, egyik sem tud meglenni egyedül. Férfiak viszont igen.
6/20 anonim válasza:
24 éve egyedülálló vagyok, AMA.
7/20 anonim válasza:
A magányban az a jó hogy nem kell mindenkinek megfelelned és röhöghetsz az olyan embereken akik csak érdek kapcsolatban vannak,vagy felszínes kapcsolatban,majd megcsalják egymást. Tiszta vicc ez az egész.
8/20 anonim válasza:
Mert nekik a kaland elég, mert már elegük van az állandó "főzz, moss, takaríts!" hozzáállásból.
9/20 anonim válasza:
Talán mert jobban viselik. A férfiak ösztönlények, szval őket jobban hajtja a vérük. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!