Ti hogyan szoktátok elviselni a magányt, kirekesztettség érzését?
Figyelt kérdés
Én már nehezen,már öngyilkos gondolataim is vannak.Szerintem egy idővel lelkileg összeroppanok,és kimúlok.2019. ápr. 24. 18:44
1/5 anonim válasza:
Én szeretek egyedül lenni. Elegem van a sok képmutató emberből.
2/5 anonim válasza:
Szerintem is jobb a magány az emberek csak csalódást okznak.én pl örülnék ha nem cseszegetnének folyton.A kutyám értelmesebb mint sok ember.szerez be egy kisállatot vagy valamit. Jobb mint az emberek .nekem kéne kis magány
3/5 anonim válasza:
Díjnyertes válaszok, csak gratulálni tudok, főleg az elsőnek.
4/5 anonim válasza:
# 1 Ez egy segélykérés te agyalágyult proli. Nem akar ő meghalni.
Kérdező én például mindig jobb kedvre derülök eltöltök egy kis időt a barátaimmal. Ha máshogy nem megy piálunk. De ezzel nem az ivászatra akarlak buzdítani. Az öngyilkosság pedig nem megoldás, elmenekülsz vele a problémák elől ahelyett hogy szembe néznél velük. Miért vannak ilyen gondolataid?
5/5 anonim válasza:
Rám is sokszor jön ez a hülyeség, rossz gondolatok, magány, a múlton való rágódás és hogy minek létezem egyáltalán, semmi értelme semminek stb.
Ha esetleg kibeszélnéd magadból a problémákat az segíthetne, szívesen segítenék ha szeretnéd.
Légy nyittotabb a világra, az élet nem csak a rossz dolgokról szól,vannak igenis jó dolgok az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!