Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hány év kell ahhoz hogy...

Hány év kell ahhoz hogy teljesen beleőrüljek a magányba?

Figyelt kérdés
2019. aug. 6. 13:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mért várod hogy elteljenek az évek és bele őrülj?
2019. aug. 6. 13:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Miért kéne beleőrülnöd?
2019. aug. 6. 13:49
 3/11 anonim ***** válasza:
43%

Nekem nem kellett sok, és elborult az elmém,de a vicces az,hogy helyesnek találom a gondolataimat,amiket racionálisan és logikusan meg tudok magyarázni...ne várj odáig....semmiképp...

19/F

2019. aug. 6. 14:03
 4/11 anonim ***** válasza:
18
2019. aug. 6. 14:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Én már most úgy érzem, hogy beleőrültem. 18/L
2019. aug. 6. 14:13
 6/11 Vree ***** válasza:
Örülj inkább a függetlenségednek, most akkor oda mész ismerkedni, haverkodni, azt viszel haza, akit és amikor akarsz.
2019. aug. 6. 14:40
 7/11 anonim ***** válasza:
A világ legjobb dolgába miért akarnál beleőrülni?
2019. aug. 6. 14:42
 8/11 anonim ***** válasza:
38%

Nekem meg inkább "magányhiányom" van, mert mindig több ember ragad rám, mint szeretném. Párkapcsolati gondjaim sincsenek, mert soha nem kerestem kétségbeesetten és görcsösen, hanem amikor legkevésbé számítottam rá, hozta őket az élet.

A kérdésedre a válaszom, én bármennyi idő után sem őrülnék bele a magányba, hanem inkább élvezném.

Igaz, én soha nem magánynak fogtam fel, hanem inkább egyedüllétnek, ami kifejezetten kellemes tud lenni.

Ellenben ha neked nincs egy (baráti)barátod, vagy barátnőd sem, akkor benned a hiba és azt kellene orvosolni!

2019. aug. 6. 15:01
 9/11 anonim ***** válasza:
6-7
2019. aug. 6. 15:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Amennyit szeretnél, ha nem teszel ellene semmit, nem próbálsz meg változtatni a helyzeteden. Ha erre asszociálsz, beleőrülhetsz akár holnap is, akár jövőre is... amikor magadba betáplálod, hogy itt az idő megőrülni.
2019. aug. 6. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!