A lányok miért csinálnak úgy mintha bűn lenne csúnyának lenni? Miért haragszanak a csúnya fiúkra, férfiakra a lányok?
Ha ez nekem szól, rossz hírem van, engem is csesztettek a suliban. De milyen csodás a férfiak élete, ahol egy nőről látatlanban biztosra veszik, hogy csodaszép.
De ettől nem hiszem azt, hogy mindenki, aki szép, az gonosz, és mindenki, aki ronda, mint én, az értékes ember.
Nem azzal van baj, hogy valaki csúnya...hanem amikor ilyen agresszívan veri a nyálát a komplexusai miatt. Igen, ez neked szól 66%-os.
Egy gyenge idegrendszerű és rosszindulatú, önértékelési zavarokkal küzdő ember vagy. Lehet szebbnek látna bárki, ha ezt mindet orvosolnád és egészségesen gondolkodnál.
Ne védekezz ezzel. Szánalmas. MINDENKI kap lelkiterrort. Van aki erőt merít belőle és megmutatja csak azért is, hogy tud ő jópasi/jócsaj lenni, van aki meg egy magábaroggyant szarkupac lesz, és mint a sarokba szorított kutya, ugat meg harap mindenkit.
Engem köptek is már le a külsőm miatt gyerekként. Felnőttem, kikupáltam magam, elkezdtem edzegetni, hogy legyen egy jó alakom, helyretettem magam mentálisan, és most van egy gyönyörű párom.
De gondolom te ebből is biztos kihozod, hogy neked sokkal szarabb és azért nem megy, mert egyszerűbb kifogást keresni, mint megoldást. Éljétek akkor megkeseredetten és gyűlölködve azt a néhány évtizedet, amivel az élet megajándékozott (vagy a ti gondolkodásotokkal: megátkozott).
kedves kérdező, ahhoz,h tetsszél valakinek, előbb magadnak kell tetszeni...
szóval valamit kezdjél magaddal
amúgy megnéznék rólad egy képet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!