Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A lányok miért csinálnak úgy...

A lányok miért csinálnak úgy mintha bűn lenne csúnyának lenni? Miért haragszanak a csúnya fiúkra, férfiakra a lányok?

Figyelt kérdés
Nem szoktak rám nézni a lányok,ha mégis akkor úgy néznek rám mintha elkövettem volna valamit ellenük.Pedig csak csúnya vagyok arról még nem tehetek.De ha jól néznék ki kedvesek lennének velem.És még mondja valaki hogy esélyegyenlőség van.Nincs esélyegyenlőség.
2019. aug. 2. 23:08
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%
Engem pont nem érdekel, kinet teszed szét a lábaid, de ha megcsal/felcsinál a falu bikája/rosszfiú/alfahím, ne ócsárold kollektíven a férfiakat, és ne kezdj jópofizni (azért, hogy felnevelje egy bunkó kölykét) azzal a nyugis "ocsmány sz@rral" akit korábban a lehető leg megalázóbban lekoptattál.
2019. aug. 3. 17:19
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez nekem szól, rossz hírem van, engem is csesztettek a suliban. De milyen csodás a férfiak élete, ahol egy nőről látatlanban biztosra veszik, hogy csodaszép.

De ettől nem hiszem azt, hogy mindenki, aki szép, az gonosz, és mindenki, aki ronda, mint én, az értékes ember.

2019. aug. 3. 17:27
 33/38 anonim ***** válasza:
94%

Nem azzal van baj, hogy valaki csúnya...hanem amikor ilyen agresszívan veri a nyálát a komplexusai miatt. Igen, ez neked szól 66%-os.

Egy gyenge idegrendszerű és rosszindulatú, önértékelési zavarokkal küzdő ember vagy. Lehet szebbnek látna bárki, ha ezt mindet orvosolnád és egészségesen gondolkodnál.

2019. aug. 3. 17:41
 34/38 anonim ***** válasza:
0%
A jellembeli problémáim is kialakultak valamiből, nyilván nem lennék ilyen, ha nem kellett volna elviselnem, a folyamatos lelki terrort.
2019. aug. 3. 18:01
 35/38 anonim ***** válasza:
79%

Ne védekezz ezzel. Szánalmas. MINDENKI kap lelkiterrort. Van aki erőt merít belőle és megmutatja csak azért is, hogy tud ő jópasi/jócsaj lenni, van aki meg egy magábaroggyant szarkupac lesz, és mint a sarokba szorított kutya, ugat meg harap mindenkit.

Engem köptek is már le a külsőm miatt gyerekként. Felnőttem, kikupáltam magam, elkezdtem edzegetni, hogy legyen egy jó alakom, helyretettem magam mentálisan, és most van egy gyönyörű párom.

De gondolom te ebből is biztos kihozod, hogy neked sokkal szarabb és azért nem megy, mert egyszerűbb kifogást keresni, mint megoldást. Éljétek akkor megkeseredetten és gyűlölködve azt a néhány évtizedet, amivel az élet megajándékozott (vagy a ti gondolkodásotokkal: megátkozott).

2019. aug. 3. 18:15
 36/38 A kérdező kommentje:
Jó lenne már tetszeni valakinek.Végre megnyugodhatnék
2019. aug. 3. 18:29
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező, ahhoz,h tetsszél valakinek, előbb magadnak kell tetszeni...

szóval valamit kezdjél magaddal

amúgy megnéznék rólad egy képet

2019. aug. 4. 02:56
 38/38 anonim ***** válasza:
47%
Megértelek kérdező..... Ronda vagyok, ezért én sem tetszek senkinek, ezért sem volt még barátnőm..... Minden lány elutasít a külsőm miatt, pedig változtattam már amennyire lehetett, de mind hiába.... 23/F
2019. aug. 11. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!