A lányok miért csinálnak úgy mintha bűn lenne csúnyának lenni? Miért haragszanak a csúnya fiúkra, férfiakra a lányok?
Figyelt kérdés
Nem szoktak rám nézni a lányok,ha mégis akkor úgy néznek rám mintha elkövettem volna valamit ellenük.Pedig csak csúnya vagyok arról még nem tehetek.De ha jól néznék ki kedvesek lennének velem.És még mondja valaki hogy esélyegyenlőség van.Nincs esélyegyenlőség.2019. aug. 2. 23:08
11/38 A kérdező kommentje:
72%-os olyan jó lenne beszélgetni egy lánnyal a buszon,vagy villamoson,bárhol.Olyan jó lenne legalább egy mosolyt kapni.
2019. aug. 3. 00:30
12/38 anonim válasza:
De nem kapsz. Beszélgess a barátaiddal, családoddal. Ne idegeneket nyaggass a hülyeségeiddel.
14/38 anonim válasza:
A 4-es leirta a KULCS szot!
Persze nemi agy is kell hogy felfogjak egyesek...
15/38 A kérdező kommentje:
#12-es nem a problémáimról beszélgetnék a lánnyal meg nem panaszkodni akarnék neki.Az sem baj ha nem beszélget velem csak legalább nézzen rám.Olyan nagy kérés ez hogy rámnézzen?
2019. aug. 3. 08:09
16/38 A kérdező kommentje:
Egy másodperc kb.ránézni és rámosolyogni valakire.Egy másodperc alatt lehet tenni hogy a másik ember jól érezze magát.És nem megy?Jobb magukba roskadva ülni a buszon?
2019. aug. 3. 08:13
17/38 anonim válasza:
A csúnya lányoknak is nehéz hidd el. Többször láttam hogy megaláztak egy csúnya lányt fogadásból ilyen nagymenő idióta fiúk. Egyébként én csak olyan fiúkra szoktam mosolyogni akiken látszik hogy szerények.
18/38 A kérdező kommentje:
#17 rám meg senki nem mosolyog.Minden nap szomorú vagyok emiatt.Az utcára sincs kedvem kimenni.
2019. aug. 3. 08:47
19/38 Sunshinedoll válasza:
Szerintem ennek a nagy részét bebeszéled magadnak. Null önbizalmad meg önbecsülésed van, és az önutálatodan a lányokra vetíted ki. Nem mi utálunk, hanem te saját magad. Tök mindegy, hogy nézünk rád, ha mosolygunk is, biztos titkon kiröhögünk.
Szóval szedd össze magad, mert amúgy sem minden körülötted forog, senki vadidegent nem érdekel, hogy nézel ki.
Tudom, hogy egyszerűbb tőled független dologra (a vélt csúnyaságra) fogni a sikertelenségedet és a magányodat, mint kőkeményen dolgozni az önértékeléseden és személyiségeden, de azért majd megpróbálhatnád.
20/38 A kérdező kommentje:
Sunshinedoll a lány aki mellém ül a buszon nem tudhatja mit érzek.Azt viszont látja hogy csúnya vagyok ezért nem kapok egy mosolyt sem.Honnan tudná a lány hogy utálom magam?
2019. aug. 3. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!