Szerintek hogy nézek ki?
Nyugi, meg ne őrülj. Érdemes lenne szerintem engem is látni :D Hiába a kék szem. Bár azt mondják jól nézek ki, én gyűlölöm magam. De mivel a "magány"-hoz raktad a kérdést, csak azzal tudok jönni hogy akár jól nézel ki akár "nem" (és szerintem nincs veled semmi egetrengető baj) akkor se a külsődért szeressenek. Engem még azért se fognak soha, de ha igen, akkor sajnos leráznám az illetőt, mert engem a külsőmért aztán ne szeressen senki...
17f
Szerintem semmi gond veled.
Ha az érdekel, ha nem lenne párom szivesen ismerkednék veled. Arra értem, hogy a külsőd nem akadály a párkeresésben.
Csupán a szád áll picit furán, vagy lehet csak úgy tartod ?
#6:
Még mindig 1000x jobb fotó, mint a 13:04-kor kiírott kérdésében közzétett. :)
Nem unalmas már?
Ne itt kérdezõsködj ha nem nézd meg hogy van e ott valami középen és ha olyan alakja van mint a fériaknak akkor legyél már tökös és menj oda egy lányhoz aki tetszik , köszönj neki, mond meg neki hogy neked nagyon tetszik ezekután kérdezd meg hogy mi a véleménye rólad?
Adok egy nagy adag önbizalmat neked, sok sikert és kitartást elõbb utóbb sikerülni fog csak ne add fel és légy pozitív és vidám.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!