Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » A lányok miért csinálnak úgy...

A lányok miért csinálnak úgy mintha bűn lenne csúnyának lenni? Miért haragszanak a csúnya fiúkra, férfiakra a lányok?

Figyelt kérdés
Nem szoktak rám nézni a lányok,ha mégis akkor úgy néznek rám mintha elkövettem volna valamit ellenük.Pedig csak csúnya vagyok arról még nem tehetek.De ha jól néznék ki kedvesek lennének velem.És még mondja valaki hogy esélyegyenlőség van.Nincs esélyegyenlőség.
2019. aug. 2. 23:08
1 2 3 4
 21/38 Sunshinedoll ***** válasza:
94%

Én nem szívesen beszélgetek pl. olyan emberekkel, akikből süt a negativitás meg a keserűség, akik mindenre csak óbégatnak, soha semmire nincs egy jó szavuk se, állandóan elégedetlenek. Rengeteg energiába telik egy ilyen emberrel beszélgetni, és csak leránt magával a sz-rba, már bocsánat. Vagy ha már a fejükön látszik, hogy az egész világot utálják. Nem cuki, nem különlegesen eklektikus, nem bölcs, nem egészséges és nem is normális sem az apátia sem az önutálat, és bármennyire nem hiszed el, de mindkettő süt az emberről.

És ezek miatt, még ha valaki hozzád szól, azt is képes vagy negatív jelzővé alakítani, ami viszont 100%-ban a te hibád.

2019. aug. 3. 13:21
 22/38 A kérdező kommentje:
Én örülnék ha egy idegen lány hozzámszólna nem lenne hozzá egy rossz szavam se.Olyan rossz hogy emberek között vagyok mégis egyedük.
2019. aug. 3. 13:30
 23/38 anonim ***** válasza:
95%
Az a baj, amit nem fogsz fel, hogy ha meglátlak a buszon, te nem egy ronda fiú vagy, hanem egy idegen. Ugyanolyan idegen, mint egy idős néni. Egyikőtöknek sem kívánok rosszat, de leszarom, mi van veletek. Nem érdekel, mit kellene tennem, hogy mosolyogj, mert leszarom, hogy mosolyogsz vagy eret vágsz.
2019. aug. 3. 14:12
 24/38 A kérdező kommentje:
#24 és ha egy jóképű fiút látsz meg a buszon arra sem fogsz mosolyogni?
2019. aug. 3. 14:17
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező. Átlag lánynak tartom magam, tegyük fel, hogy utazok a villamoson. Soha, de tényleg soha nem nézek a szemébe más embereknek, nem állok le szemezgetni senkivel, legyen az akár bányarém akár adonisz. Vadidegenekkel beszélgetésbe elegyedni meg főleg nem fogok, pusztán azért mert mellettem ül. Miért is kellene? Azért ülök a villamoson, mert el akarok jutni A-ból B-be. NEM ÉRDEKEL A TÖBBI EMBER. Egyik sem. Sem a ronda, sem a szép. Sőt, egyikről sem állapítom meg magamban, hogy ez jól néz ki, az meg ronda. Miért? Mert nem érdekel!

Te csak bebeszéled magadnak, hogy azért nem néznek rád mert ronda vagy. Ha tökéletes szoborarcod és kidolgozott tested lenne, akkor sem néznének rád!!!!

2019. aug. 3. 15:17
 26/38 anonim ***** válasza:
0%
Most komolyan azt hotted, hogy az ide írkáló lányok be fogják vallani? Nem helyette megy az áldozathibáztatás, tudom mit értel, én is gyakran vagyok így. A világ nem bocsátja meg, ha csúnya vagy, nem gond ha egy gátlástalan másokon taposó bunkó féreg vagy, de ronda nem légy, ha meg igen, rejtőzz el mert a látványpd sehogy sem fer bele a világképükbe.
2019. aug. 3. 15:51
 27/38 anonim ***** válasza:
79%

De ugye ezt amit a kérdező meg a kis barátja előad ugye senkise hiszi el? Annyira túltolják, hogy ez egyszerűen nem lehet igaz.

Egyébként szerintem nagyobb bunkóság ha valaki csúnya és mások bámulják.

Arról nem beszélve, hogy ha látom a szemem sarkából, hogy valaki figyel és könyörög, hogy ránézzek, direkt nem fogok.

Lehet lepontozni, de utálom az önsajnáltatós embereket.

Kezdj el sportolni, vegyél fel rendes ruhákat, olvass értelmes dolgokat és ha magabiztos, kedves és jófej leszel, akkor az fog rólad sugározni és nem az, hogy egy befordult mentális beteg kis nyomi vagy.

Tilta, jelents, de azért fogadd meg a tanácsomat.

Puszi a csúnya fejedre.

19/L

2019. aug. 3. 16:20
 28/38 A kérdező kommentje:
19/L nem tiltalak,meg nem jelentelek sőt szimpatikus vagy nekem:)
2019. aug. 3. 16:58
 29/38 anonim ***** válasza:
13%

Valamilyen szintel nyilván túltoljuk, de beláthatod, hogy van benne igazság, elvégre a kérdező önbizalomhiányos jelleme is kialakult valami miatt Esetleg a külsejét ért bulying miatt? Mellesleg örülök, hogy itt mindenki ilyen cukimuki, hogy itt, a középiskolával ellentétben, senki sem közli velem, hogy "szűzen fogsz megdögleni te ocsmány sz@r".

Már csak egy kérdésem lenne: Ti amúgy merre bújkáltok az anyagi világban? Sokat segített volna, ha a 30 fős osztályokban lett volna 1-2 ilyen rusnyasimogató emberke.

2019. aug. 3. 17:06
 30/38 anonim ***** válasza:
92%

Nem, a jóképűt sem nézem meg, mert nem ismerkedem, nézelődöm a buszon.

De ha párkapcsolatról van szó, igen, a jóképűt választom, nem a csúnyát. Ha szerinted nem azt kéne választanom, aki tetszik nekem, akkor belül is ronda vagy, nem csak kívül.

2019. aug. 3. 17:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!