Ti is úgy látjátok hogy semmi értelme a csajozásnak? Semmi értelme futkosni a nők után? Csak többet árt mint használ?
Különben nem csak csajozni, de már élni sem érdemes. Mi értelme? A sok bunkó ember között élni?
Én már ide jutottam a megvilágosodásban.
A sikertelenségedért másokat okolni a leghisztisebb dolog a világon.
Oké, nem érdekel a csajozás. Akkor felejtsd el, mit vergődsz itt?
Azért nem foglalkoznak veled, mert nem vagy nekik szimpatikus. Te írnál olyannak, aki nem szimpatikus neked?
Tudod, mikor értem el egy nyugodtam szintre? Mikor rájöttem, hogy SENKIT nem tudok kontrollálni. Lehetnek elvárásaim, hogy hogyan viselkedjenek velem, de akkor folyamat csalódni fogok.
Valaki képet ígér, nem küld. Akkor ennyi. Ő lezárt valamit, amin te még nyávogsz. Neked semmi közöd ahhoz, hogy mások bunkók. Akkor sem, ha veled azok. Csak magaddal cseszel ki, ha ilyeneken fennakadsz.
Ha elkezdesz ismerkedni, gondolj arra, hogy ez mehet jól is, rosszul is, és neked egyik felett sincs hatalmad, mert csak a saját részedet tudod irányítani.
"Utánam mikor fut egy lány?Mikor dicsér meg?Mikor hív meg valamire?"
Ha szerelmes beléd.
De azt nem lehet akarni, meg erőltetni, az megtörténik. Csajozni is felesleges, jól látod, én se pasiztam soha lányként. A szerelem megtalál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!