Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy léteznek ilyen emberek a...

Hogy léteznek ilyen emberek a földön, de most komolyan?

Figyelt kérdés
A párommal, néztünk egy horror filmet mikor a kislányunk aludt a szobájában. Köztudott, hogy a horror műfajban vannak ijesztő jelenetek. Ilyen volt az is, mikor a filmben a gonosz entitás kb 5 másodpercig kislány hangon sikoltozott kétségbeesett hangon, vagy nem is tudom hogy hogyan irjam le. Ez után körülbelül 30 perccel már lassan a film vége felé kopognak, ajtót nyitok és 3 rendőr áll az ajtó előtt. "Szép estét, bejelentést kaptunk az egyik szomszédtól, hogy önök bántalmazzák a lányukat, szeretnénk bemenni, és körülnézni, hogy minden rendben van e. Szabad?". A pofám nem tudom hogy hogyan nézett ki de le voltam döbbenve az biztos. "Fáradjanak csak be, a kislányunk már 2 vagy 3 órája alszik a szobájában." Ekkor még nem tudtam, hogy ez most mi. Feljött a hölgy is aki hivta a rendőröket és számonkért engem. "Miért veritek azt a kis lányt?", erre én: "Itt senki nem vert meg senkit, mégis mi a fenét hallott ön?" erre ő: "Kislány sikoltásokat hallottam egy jó fél órával ez előtt." Erre beugrott a film. Felnevettem és igy szóltam: "Igen, lehetséges hogy a horror filmet hallotta amit néztünk a párommal igaz drágám?" Erre a hölgy eléggé elpirult mert épp ment még a film. A rendőrök felébresztették a kislányunkat, és megkérdezték hogy minden rendben van e stb stb. Természetesen minden rendben volt. A rendőrök annyit mondtak hogy: "Elnézést kérünk a kellemetlenségért, de utána kellett járnunk, hogy mi is történt. Még egyszer elnézést a zavarásért." Majd a hölgyhöz fordult az a rendőr és szépen felvilágositotta hogyha valami ilyet hall akkor először kopogjon be a szomszédhoz és nézzen utána a dolognak mert lehet hogy máshol épp nagyobb szükség lett volna rájuk mint egy horror filmet néző családnál. Ezzel elmentek. De most komolyan hogy léteznek ilyen emberek?! Rosszat akar mindenki vagy mi? Jól ismer itt minket mindenki, nem tudom hogy gondolhatták ezt komolyan...felháboritó.

2019. jún. 29. 23:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
89%
Annó anyám sem gondolta volna, hogy "apánk" képes lett volna bántani engem vagy a húgomat és lám mégis. Szóval nyugodtan lepontozhatsz meg szidhatsz engem is a szomszédokat is meg az egész világot, de nagyon jól tették, hogy kihívták hozzátok a rendőrséget. Én is így tettem volna. 20/F
2019. júl. 9. 12:43
 22/23 anonim ***** válasza:
62%

"Elnézést mindenkitől, hogy filmet mertünk nézni, a saját lakásunkban. Máskor nem fordul elő, egymást fogjuk nézni"

Nemrég föltaláltak egy nagy újdonságot, úgy híjják, "könyv".

Nem sokra rá egy másikat, úgy híjják, "fejhallgató".

Az élet csupa váratlanság, meglepetés.

2021. aug. 5. 06:49
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kellett így letámadni a kérdezőt...

Ha annyira ismer mindneki mindenkit, akkor nem értem, hogy a szomszéd mégis miért gondota, hogy a lányukat verik.

Hallanak 5mp ig egy kislány sikítást és egyből erre asszociálnak és hívják a rendőrséget. Sok eszük lehet a szomszédoknak is. Tévéről úgy látszik még nem hallottak.

2023. ápr. 9. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!