Egyszarvúak léteznek? De komolyan. HA igen még él belőlük pár példány? 20f
Figyelt kérdés
2017. okt. 30. 00:52
1/10 anonim válasza:
20 évesen lehetne annyi eszed, hogy ne kérdezz butaságokat.
2/10 anonim válasza:
Igen leteznek! Holdfenysugaron kozlekednek es szivarvanyt lonek a seggukbol!
3/10 anonim válasza:
Igen léteznek. A középkorban egy hajós nép (ismertebb néven a vikingek) elhitették egész Európával, hogy ők bizony megtalálták a legendás egyszarvút, és a szarvából minden uralkodónak volt. Ez a Monodon monocero, vagyis a cetek rendjébe tartozó narvál.
Egyébként előfordul, hogy genetikai hiba miatt egyes kecskék, antilopok, őzek vagy szarvasok egy szarvval/aganccsal rendelkeznek, és ha úgy vesszük, azok is egyszarvúk. Vagy ott az orrszarvú. Sajnos belőlük tényleg csak PÁR példány él, nagyjából 20ezer példány.
Ha a mitológiai egyszarvúra vagy a csillámpónis verzióra gondolsz, akkor csatlakozom az előttem szólókhoz.
5/10 anonim válasza:
Én láttam már, egy tehénnek le volt törve az egyik szarva.
6/10 anonim válasza:
Az orrszarvúnak is csak egy szarva van...
7/10 anonim válasza:
Ha a fejedre raksz egy botot, akkor te is egyszarvú vagy...
8/10 anonim válasza:
# 6 van egy kicsi, meg van egy nagy, nem?
10/10 anonim válasza:
Hogyne léteznének, vannak egyszarvú- tenyésztők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!