Léteznek egyszarvúak?
Figyelt kérdés
legendákra vagy a létezésüket igazólo dokumentumokra is kiváncsi vagyok :)2014. okt. 25. 10:09
1/7 anonim válasza:
Ezt senki sem tudja... De vigyázz, hamarosan jönnek az oltogatók!
2/7 anonim válasza:
Léteznek. Rinocérosz néven keresd.
3/7 anonim válasza:
a ló alakú egyszarvú legendáját a narvál "agyarával" támasztották alá. A rajzokon látható hosszú szarvú lóféle nem létezik.
Egyszarvúnak lehet esetleg az orrszarvút nézni, pár annak is páros tülke van, valamint az nem szarv hanem egy elszarusodott szőrképlet.
4/7 anonim válasza:
Nekem van egyszarvúm több is, igaz ők nem lovak, nem lófélék, de patás növényevők. Van egy egyszarvú kecském, szegénynek a fél szarva odalett. beszorult és letörte. A másik egyszarvúm egy rackajuh neki beteg lett a szarva és lefűrészelték. Murisak egyébként, úgy néznek ki mint a nagyon vadon című filmben a szarvas, az is félig letört szarvú. Egyébként szerintem csak mágikus a létezésük, mítoszokban talán szerepeltek, dehogy valaha földi ember látta e őket nem tudni
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire beszélek hülyeséget, nem is mostanában láttam, úgyhogy lehet, hogy az agyam már változtatott valamit rajta, de mintha natgeon lett volna egy ilyen műsor, hogy a legendából ismert lényeknek milyen valóságalapja van. És valami olyasmire emlékszem, hogy volt egy tehén féle ősállat, aminek középen volt egy tülke, és ezt az állatot formálták át évek alatt egyszarvúvá.
6/7 xeniah válasza:
"De magasra növeszted az én szarvamat, mint az egyszarvúét; elárasztatom csillogó olajjal." Zsoltárok 92:11 (Biblia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!