Hogy léteznek ilyen emberek a földön, de most komolyan?
nekem múlt héten mesélte egy 84 éves nő (felháborodva, hogy milyen emberek vannak), hogy ő éveken át hallgatta, ahogy a szomszédja erőszakolja a saját lányát.
Namost ennél ez azért sokkal jobb. inkább figyeljenek oda a kicsire.
Igen valóban felháborító hogy egyesek még törődnek másokkal. Fúj..
Nem kellett volna akkora hangerővel néznetek a filmet.
Elég kamu szagú sztori.
Amúgy szerintem a rendőr ilyet nem mondhat, hogy "kopogjon be" hiszen nem kötelességed közbelépni, nem vagy hivatalos szerv. Nem kötelezhet, nem kérhet arra, hogy veszélyhelyzet esetén magad is veszélyeztesd.
1. Nem kéne üvöltetni a tévét
2. Én a helyedben örülnék, hogy valakit érdekel annyira a lányom testi épsége, hogy rendőrt hív
3. Ha annyira érdekelne a hajléktalan bácsi sorsa, te hívtál volna orvost hozzá, ne legyél ekkora képmutató fãsz
Amúgy valószínűleg a legfőbb ok az lehetett, hogy ordított a TV.
Én sem örülnék annak ha nem tudok aludni, mert a szomszédból éppen üvöltés meg visítás hallatszik 1,5-2 órán keresztül. És valljuk be, a mai világban a csendháborításra nem különösebben sietnek ki a rend őrei.
Velünk szemben például építkezés volt, volt hogy este közepén zajongtak bent munkások, hajnalig csörögtek, csattogtak, üvöltöztek is. Nekem is megfordult a fejemben, hogy azzal az ürüggyel hívom fel a rendőrséget hogy "valakik" bementek lopni az építkezésre, gondolom hamarabb kiértek volna mint arra, hogy hangosan kalapálnak.
"látogasson be egy akció filmre vagy egy drámára valamelyik moziban"
Ahogy te is ellátogathatsz horrorfilmet nézni.
1. A TV nem volt hangos, csak vékonyak a falak, a mi nappalinkban a TV a falra van szerelve hangszórókkal, és a szomszéd hálószobája a fal túlsó oldalán van.
2. A hajléktalan bácsihoz hivtuk a házi orvosunkat.
3. Törődjön mindenki a saját életével, főleg úgy hogy ismeri itt egymást mindenki, szóval nem értem mire fel verném/vernénk a lányunkat, és mire fel hivnak rendőrt mikor ITT MINDENKI ISMER MINDENKIT! Nem 60 emeletes felhőkarcolóban lakunk ahol 300+ lakás van. Hanem csak 12 lakás.
4. Nem tudom, hogy állna a szátok akkor, ha rátok beszélnék azt hogy gyermekbántalmazó erőszakos emberek vagytok.
Köszönöm. Mindenki törődjön a saját életével, főleg akkor ha nem biztos abban amit hall...hozzáteszem, érdekes hogy a sikoltásokat hallotta, de a film többi részét már nem...érdekes.
+ a rendőr azért mondta hogy kopogjon be, mivel emlitettük hogy itt mindenki ismer mindenkit igy nem értjük ezt a hirtelen kirohanást, hogy rendőrt hivnak egy filmet néző családra.
Erre mondta a rendőr, hogy ha tényleg ismeri az urat és a hölgyet máskor kopogjon be, és kérdezzen rá hogy minden rendben van e.
De látom itt mindenki mindenben átakad. Elnézést mindenkitől, hogy filmet mertünk nézni, a saját lakásunkban. Máskor nem fordul elő, egymást fogjuk nézni, mig a kicsi alszik, bár akkor lehet arra hivnak majd rendőrt hogy jaj de csend van lehet meghaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!