Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hogy léteznek ilyen emberek a...

Hogy léteznek ilyen emberek a földön, de most komolyan?

Figyelt kérdés
A párommal, néztünk egy horror filmet mikor a kislányunk aludt a szobájában. Köztudott, hogy a horror műfajban vannak ijesztő jelenetek. Ilyen volt az is, mikor a filmben a gonosz entitás kb 5 másodpercig kislány hangon sikoltozott kétségbeesett hangon, vagy nem is tudom hogy hogyan irjam le. Ez után körülbelül 30 perccel már lassan a film vége felé kopognak, ajtót nyitok és 3 rendőr áll az ajtó előtt. "Szép estét, bejelentést kaptunk az egyik szomszédtól, hogy önök bántalmazzák a lányukat, szeretnénk bemenni, és körülnézni, hogy minden rendben van e. Szabad?". A pofám nem tudom hogy hogyan nézett ki de le voltam döbbenve az biztos. "Fáradjanak csak be, a kislányunk már 2 vagy 3 órája alszik a szobájában." Ekkor még nem tudtam, hogy ez most mi. Feljött a hölgy is aki hivta a rendőröket és számonkért engem. "Miért veritek azt a kis lányt?", erre én: "Itt senki nem vert meg senkit, mégis mi a fenét hallott ön?" erre ő: "Kislány sikoltásokat hallottam egy jó fél órával ez előtt." Erre beugrott a film. Felnevettem és igy szóltam: "Igen, lehetséges hogy a horror filmet hallotta amit néztünk a párommal igaz drágám?" Erre a hölgy eléggé elpirult mert épp ment még a film. A rendőrök felébresztették a kislányunkat, és megkérdezték hogy minden rendben van e stb stb. Természetesen minden rendben volt. A rendőrök annyit mondtak hogy: "Elnézést kérünk a kellemetlenségért, de utána kellett járnunk, hogy mi is történt. Még egyszer elnézést a zavarásért." Majd a hölgyhöz fordult az a rendőr és szépen felvilágositotta hogyha valami ilyet hall akkor először kopogjon be a szomszédhoz és nézzen utána a dolognak mert lehet hogy máshol épp nagyobb szükség lett volna rájuk mint egy horror filmet néző családnál. Ezzel elmentek. De most komolyan hogy léteznek ilyen emberek?! Rosszat akar mindenki vagy mi? Jól ismer itt minket mindenki, nem tudom hogy gondolhatták ezt komolyan...felháboritó.

2019. jún. 29. 23:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

nekem múlt héten mesélte egy 84 éves nő (felháborodva, hogy milyen emberek vannak), hogy ő éveken át hallgatta, ahogy a szomszédja erőszakolja a saját lányát.

Namost ennél ez azért sokkal jobb. inkább figyeljenek oda a kicsire.

2019. jún. 30. 08:17
 12/23 anonim ***** válasza:
28%
En megertem a kiakadasodat. Egyetertek veled.
2019. jún. 30. 09:09
 13/23 anonim ***** válasza:
83%
Érdekes a háborgásod, mikor olyan hangerővel hallgattátok az ijesztő filmet, ami a szomszédba is áthallatszott. Valószínűleg a gyerekedhez még jobban áthallatszottak a nem neki való film hangjai. Legközelebb használjatok fejhallgatót! Igen, talán a hölgy jobban tette volna, ha először hozzátok csenget be, de a stílusodból ítélve valószínűleg rendőri kíséret nélkül ezt nem merte megtenni. A célja meg nyilvánvalóan az volt, hogy a gyereket védje. Úgyhogy egy picit nézz magadba!
2019. jún. 30. 10:50
 14/23 TheSoldier ***** válasza:
85%

Igen valóban felháborító hogy egyesek még törődnek másokkal. Fúj..

Nem kellett volna akkora hangerővel néznetek a filmet.

2019. jún. 30. 10:56
 15/23 anonim ***** válasza:
75%

Elég kamu szagú sztori.

Amúgy szerintem a rendőr ilyet nem mondhat, hogy "kopogjon be" hiszen nem kötelességed közbelépni, nem vagy hivatalos szerv. Nem kötelezhet, nem kérhet arra, hogy veszélyhelyzet esetén magad is veszélyeztesd.

2019. jún. 30. 11:42
 16/23 anonim ***** válasza:
92%

1. Nem kéne üvöltetni a tévét

2. Én a helyedben örülnék, hogy valakit érdekel annyira a lányom testi épsége, hogy rendőrt hív

3. Ha annyira érdekelne a hajléktalan bácsi sorsa, te hívtál volna orvost hozzá, ne legyél ekkora képmutató fãsz

2019. jún. 30. 11:43
 17/23 anonim ***** válasza:
91%

Amúgy valószínűleg a legfőbb ok az lehetett, hogy ordított a TV.

Én sem örülnék annak ha nem tudok aludni, mert a szomszédból éppen üvöltés meg visítás hallatszik 1,5-2 órán keresztül. És valljuk be, a mai világban a csendháborításra nem különösebben sietnek ki a rend őrei.

Velünk szemben például építkezés volt, volt hogy este közepén zajongtak bent munkások, hajnalig csörögtek, csattogtak, üvöltöztek is. Nekem is megfordult a fejemben, hogy azzal az ürüggyel hívom fel a rendőrséget hogy "valakik" bementek lopni az építkezésre, gondolom hamarabb kiértek volna mint arra, hogy hangosan kalapálnak.

"látogasson be egy akció filmre vagy egy drámára valamelyik moziban"

Ahogy te is ellátogathatsz horrorfilmet nézni.

2019. jún. 30. 11:51
 18/23 A kérdező kommentje:

1. A TV nem volt hangos, csak vékonyak a falak, a mi nappalinkban a TV a falra van szerelve hangszórókkal, és a szomszéd hálószobája a fal túlsó oldalán van.

2. A hajléktalan bácsihoz hivtuk a házi orvosunkat.

3. Törődjön mindenki a saját életével, főleg úgy hogy ismeri itt egymást mindenki, szóval nem értem mire fel verném/vernénk a lányunkat, és mire fel hivnak rendőrt mikor ITT MINDENKI ISMER MINDENKIT! Nem 60 emeletes felhőkarcolóban lakunk ahol 300+ lakás van. Hanem csak 12 lakás.

4. Nem tudom, hogy állna a szátok akkor, ha rátok beszélnék azt hogy gyermekbántalmazó erőszakos emberek vagytok.

Köszönöm. Mindenki törődjön a saját életével, főleg akkor ha nem biztos abban amit hall...hozzáteszem, érdekes hogy a sikoltásokat hallotta, de a film többi részét már nem...érdekes.

2019. júl. 1. 00:44
 19/23 A kérdező kommentje:

+ a rendőr azért mondta hogy kopogjon be, mivel emlitettük hogy itt mindenki ismer mindenkit igy nem értjük ezt a hirtelen kirohanást, hogy rendőrt hivnak egy filmet néző családra.

Erre mondta a rendőr, hogy ha tényleg ismeri az urat és a hölgyet máskor kopogjon be, és kérdezzen rá hogy minden rendben van e.

De látom itt mindenki mindenben átakad. Elnézést mindenkitől, hogy filmet mertünk nézni, a saját lakásunkban. Máskor nem fordul elő, egymást fogjuk nézni, mig a kicsi alszik, bár akkor lehet arra hivnak majd rendőrt hogy jaj de csend van lehet meghaltak.

2019. júl. 1. 00:50
 20/23 anonim ***** válasza:
68%
Ha mindenki törődjön a saját életével, akkor minek írogatsz ki kérdéseket?
2019. júl. 1. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!