Léteznek-e olyan fórumok vagy facebook-csoportok, ahol komolyan lehet írkálni ufólátásokról és idegenekkel való találkozásokról?
Hát ez a téma aztán tényleg nagyon komolytalan... te meg beszűkült látókörű.. (tán hívő vagy? )
Az azonosítatlan repülő tárgyak misztikus, legendákba illő teremtmények ugye??? .. Az univerzum egy nagy aprócska jelentéktelen hányadát ismerjük, azt is csak felületesen, nem gondolod, hogy kissé ignoráns és beképzelt azt állítani hogy biztosan mi vagyunk az egyetlen értelmes létforma a világon?
Ne tereljük itt a szót át kísértetekre meg ezoTVs kóklerjósokra.....
Maradjunk csak az eredeti témánál...
Kevés esélyt látsz rá???? mégis mi alapján??
Van fogalmad róla hogy csakis a tejút rendszerben hány potenciálisan lakható bolygó létezik?? megsúgom a szám milliárdos nagyságrendű...
"Az ide tartozó bolygók" alatt, a naprendszer 7 másik bolygóját érted? Amelyek közül a mars az egyetlen ahol többnyire megfelelnek a feltételek az élet kialakulásához? Ebből azért ismételten elég kicsinyes és ignoráns következtetést ilyen levonni.... csak a tejút rendszerben 100milliárd exobolygó van.. ebbe nem tartoznak bele a gáz alapú és egyéb jellegű bolygók..
Ha léteznek is, az csak fantázia hogy repkednek űrhajóval?? Naaa ez is tök logikus.. elvégre az ember se volt a holdon... a marsra se lőtt szondát....
Hogy miért lehetnek fejlettebbek nálunk?? Mi mi a francért vagyunk fejlettebbek mint Krisztus előtt 50ben??
Ajánlom figyelmedbe ezt a kis videót ami nagyon szépen szemlélteti milyen kis porszem vagyunk mi az univerzumban és hogy milyen kis részét ismerjük...
Beszéljünk a földönkívüliekről!
Próbálom az emberekben tudatosítani ott is hogy 2016-ban jönnek a reptoidok inváziózni de szinte semmit sem ér.
Szerintem itt nézz körül:
én is csak a meymoy su rol tudtam, de sajna eltörölték
hát biztosan létezik a fészbukon szerintem valahol, csak legfeljebb nem nyitott, bár azzal nem érsz semmit
viszont a nyitottakra meg mindenféle troll meg idétlen ember bejön aki csak úgy felületesen érdeklődik, azok meg csak idegesítenek
ha találsz akkor viszont érdekelne
én a kövi csoportot találtam hozzám legközelebb állónak, mégha nem is földönkívüli témával kapcsolatos közvetlen, igazából teljesen más, de ha az efféle téma iránt érdeklődsz talán ez is érdekelhez
magyarban nem találtam még semmi említésre méltót
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!