Lányok, nők ti odaköltöznétek olyan albérletbe ahol nem kéne fizetnetek, de cserébe mindennap le kéne feküdnötök a főbérlővel?
Férfi bérbeadó vagyok. Egyszer nekem volt hasonló. Előszőr kivette a lány teljes áron a kislakást.Tanult és mellette dolgozott is Budapesten. Pár hónap múlva nem tudta fizetni és ő kérte, hogy legalább a rezsi díjat beszéljük meg máshogy.
Csinoska volt nekem meg akkor nem volt komoly párkapcsolatom. Bele mentem.
Het 1 volt pár hónapig.
Később a bérleti díjat sem akarta fizetni több alkalomért. Azt már nem engedtem.
Gondolom azért alakúlt ez ki, mert rossz pali nem vagyok és azért lett vége, mert etikátlan és találók mást e nélkül is.
Anyagilag rá volt szorulva szegény. Sajnáltam.
Biztosan nem. Egyrészt, anyagilag nem éri meg, mivel ilyen gyakoriságú prostitúcióval (1 alkalom/nap), jóval többet is meg lehet keresni, mint egy havi bérleti díj.
Másrészt napi egy alkalom rengeteg, úgy, hogy van mellette ezer másik teendőm (munka, hobbi, főzés, takarítás, szociális élet, sport stb.)
Heti egy vagy maximum két alkalommal bevállaltam volna szingliként, de ma már saját lakasom van és házas vagyok, szóval nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!