Lányok, nők ti odaköltöznétek olyan albérletbe ahol nem kéne fizetnetek, de cserébe mindennap le kéne feküdnötök a főbérlővel?
#12:
Oké, szerinted minden nőből kibújhat a "megélhetési ri_banc". De szerencsére nem minden nő süllyed idáig.
Nem. Eleve nem költöznék albérletbe, így meg pláne nem.
Az, hogy van ilyen, meg hogy vannak akiknek megéri, nem az én dolgom.
"Hagyjuk ezt az erkölcsös dumát amit itt mindenki pedzeget.Az ilyenek még nem voltak rossz helyzetben."
Ezt honnan veszed így ismeretlenül? Én volt amikor szó szerint éheztem, sőt a netet és a villanyt is kapcsoltàk már ki, mert nem tudtam fizetni. De felàlltam, több műszakot vállaltam + tanultam folyamatosan mellette, hogy előrébb tudjak lépni.
Sosem merült fel bennem, hogy inkább lefekszek valami szerencsétlen barommal a pénzért.
Az erkölcsökön túl nem lenne gusztusom ilyenhez, ráadásul nemi betegséget sem szeretnék elkapni(az óvszer nem véd minden ellen).
Mindig van más megoldás. Munka +tanulás csodákra képes.
Egyébként a kérdésre visszatérve, aki már ilyenre adja a fejét, az csinálja ésszel, úgy, hogy a legtöbb haszon jöjjön a legkevesebb "munkával". A kérdésben leirt dolog max a pasinak éri meg. A lány kereshetne többet is, ha már erre adja a fejét. Sőt, ha már itt tartunk, hogy az embernek van gusztusa ilyenhez, akkor keressen egy pénzes pasit és legyen a barátnője. Technikailag ugyanúgy prostituált, ha csak a pénze miatt van vele. De akár élete végéig meg tud élni belőle (a magyar celebvilàgban is jó pár tehetős hölgy van, akinek semmilye nem volt, mielőtt leakasztotta a párját).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!