Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lányok, nők ti odaköltöznétek...

Lányok, nők ti odaköltöznétek olyan albérletbe ahol nem kéne fizetnetek, de cserébe mindennap le kéne feküdnötök a főbérlővel?

Figyelt kérdés
Pár éve lehetett olvasni egy olyan hirdetést amiben egy lány leírta hogy albérletbe költözne de pénz helyett szexszel fizetne az albérletért.Hogy ez igaz volt e nem tudom.Azt tudom,ha nekem lenne lakásom én nem adnám ki csak pénzért.
2019. máj. 9. 09:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
53%
kizárt dolog. de sajnálom azt, akinek erre kell folyamodnia. és nem ítélem el azt, aki önként vállalja.
2019. máj. 9. 10:16
 12/25 anonim ***** válasza:
29%
Hát ez pont nem úgy működik,hogy minden nap le kell vele feküdni,hanem meg van határozva nagyjából,hogy pl. 1héten 1szer,vagy havi 8 alkalom,most mondtam 1 példát.Havi 4 alkalom pl. simán megéri.Hagyjuk ezt az erkölcsös dumát amit itt mindenki pedzeget.Az ilyenek még nem voltak rossz helyzetben.
2019. máj. 9. 10:34
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Számoljunk. Mennyi egy alkalom a prostiknál? 10.000 re saccolom, ha utcai, a nem jobb fajtából. kb. Minden nap 10 000 ft az egy hónapban minimum 300 000 ft ... ha valaki nem jó matekból az csinálja csak :D
2019. máj. 9. 10:43
 14/25 anonim ***** válasza:
biztos nem . max havi 1-2 ezon még el is gondolkodna az ember ha úgy van
2019. máj. 9. 11:06
 15/25 anonim ***** válasza:
85%

#12:

Oké, szerinted minden nőből kibújhat a "megélhetési ri_banc". De szerencsére nem minden nő süllyed idáig.

2019. máj. 9. 11:36
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Eleve nem költöznék albérletbe, így meg pláne nem.

Az, hogy van ilyen, meg hogy vannak akiknek megéri, nem az én dolgom.

2019. máj. 9. 11:46
 17/25 anonim ***** válasza:
#6 Te miről zagyválsz? Sokan értékelnek és alkalmaznának egy takarítót, és én nem a te kanos ürge példádról beszéltem. Miért épp ennek a kanos idiótának a pénzére lenne rászorulva a lány?
2019. máj. 9. 12:09
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Off, most már értem, anno volt, aki folyamatosan erről kérdezgetett ezen az oldalon felháborodva, hogy tényleg ennyi meg ennyi nő csinálja ezt..aztán most kiderült, hogy kb. félig kitalált sztori =sok nő. :/
2019. máj. 9. 12:54
 19/25 anonim ***** válasza:
Ha kívánatos számomra a főbérlő akkor átmenetileg igen. Sőt, ha már mindennap, akkor akar pár is lehetnénk.
2019. máj. 9. 17:35
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

"Hagyjuk ezt az erkölcsös dumát amit itt mindenki pedzeget.Az ilyenek még nem voltak rossz helyzetben."

Ezt honnan veszed így ismeretlenül? Én volt amikor szó szerint éheztem, sőt a netet és a villanyt is kapcsoltàk már ki, mert nem tudtam fizetni. De felàlltam, több műszakot vállaltam + tanultam folyamatosan mellette, hogy előrébb tudjak lépni.

Sosem merült fel bennem, hogy inkább lefekszek valami szerencsétlen barommal a pénzért.

Az erkölcsökön túl nem lenne gusztusom ilyenhez, ráadásul nemi betegséget sem szeretnék elkapni(az óvszer nem véd minden ellen).

Mindig van más megoldás. Munka +tanulás csodákra képes.

Egyébként a kérdésre visszatérve, aki már ilyenre adja a fejét, az csinálja ésszel, úgy, hogy a legtöbb haszon jöjjön a legkevesebb "munkával". A kérdésben leirt dolog max a pasinak éri meg. A lány kereshetne többet is, ha már erre adja a fejét. Sőt, ha már itt tartunk, hogy az embernek van gusztusa ilyenhez, akkor keressen egy pénzes pasit és legyen a barátnője. Technikailag ugyanúgy prostituált, ha csak a pénze miatt van vele. De akár élete végéig meg tud élni belőle (a magyar celebvilàgban is jó pár tehetős hölgy van, akinek semmilye nem volt, mielőtt leakasztotta a párját).

2019. máj. 9. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!