Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek sincs semmi rossz...

Szerintetek sincs semmi rossz abban, ha valaki még felnőtt korára is a szüleivel lakik?

Figyelt kérdés
Szerintem nincs.Ez így helyes.Miért kéne elköltözni egy idegen lakásába?A normális az,ha az ember a családjával lakik.Bár én is elköltöztem otthonról,de gondolkozom rajta hogy vissza kéne költözni anyámékhoz.Ők a családom,mellettük van a helyem.És az a tervem,hogyha összejövök egy lánnyal ő is költözzön oda velem anyámék házába és ott éljünk négyesben.Segítünk nekik,ők is tudnak spórolni,mert a rezsiköltség négy felé oszlik,meg mi is tudunk spórolni.Mindenki jól jár.
2019. ápr. 30. 20:57
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem lett volna jogos, te is anyáddal élsz, akkor mire fel szólsz be másnak, aki szintén így tesz?
2019. máj. 1. 16:38
 32/43 anonim ***** válasza:
89%
Milyen jellegű elmebetegséged van?
2019. máj. 1. 16:41
 33/43 A kérdező kommentje:
31-es nem éltem anyámmal amikor azokat a nőket megismertem és nem ítéltem el őket amiért az anyjukkal laktak.Sőt,helyeseltem.Egyébként a mai napig is az anyjukkal laknak és jól teszik.
2019. máj. 1. 16:47
 34/43 anonim ***** válasza:

A probléma nem ott van, ha az ember felnőtt korába a szüleivel lakik. Ott a baj, ha eltartatja magát, és kitörölteti velük a szaros seggét.

Nem mindenhol lehet egy fizetésből fenntartani egy lakást. Pesten igen, magam is egyedül élek, de ezt nem biztos, hogy máshol meg tudnám csinálni. Nem tartanám cikinek ha a szüleimmel élnék. Miért lenne ciki. Vannak nagy, többgenerációs családi házak, ahol mindenki együtt van, vagy éppen kisebb lakások, ahol boldogan megvannak együtt. Akinek ez a jelenség probléma, annak igen szar élete lehet, hogy ezt a terhet cipelnie kell. Amúgy a nagy önállóságotokra lenne egy tippem: Mivel anyuci nem szól bele semmibe, így kenjétek be a kis öklötök teknikai vazelinnel és dugjátok fel a seggetekbe... anyuci úgyse látja :DDDD

2019. máj. 1. 17:59
 35/43 A kérdező kommentje:
Ha valaki dolgozik,van jövedelme és jó a kapcsolata a szüleivel az lakhat felnőtt korában is velük.Legalább segít otthon,neki se kell nagy összeget kifizetni rezsire és a szüleinek sem.
2019. máj. 1. 18:10
 36/43 anonim ***** válasza:
80%
Most azért nem öklözöd meg magad, mert anyu bármikor benyithat?
2019. máj. 1. 18:11
 37/43 anonim ***** válasza:
84%

Kerdezo, forditsuk meg szepen az eddigi terveidet.

Hajlando vagy odakoltozni mas szuleihez, ugy hogy semmi kozod nem lesz a lakashoz?

2019. máj. 1. 18:13
 38/43 anonim ***** válasza:
0%
36! És te boldog vagy, hogy ezt bármikor megteheted? Nem tág a lukad nagyon? Vigyázz, ha pukizni kell ne erőltesd, mert sógorostól kiesik. :D
2019. máj. 1. 18:27
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
Én csak boldog vagyok, hogy nem vagyok proli. Magamhoz se kell nyúlnom, olyan boldogsággal tölt el. Ti meg mondogassátok magatoknak, hogy mennyire jó egymás hegyén-hátán élni.
2019. máj. 1. 23:44
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Minden vágyam oda költözni egy idegen, harpia oregasszony lakásába, aki szó szerint mindent ( mikor mész, mikor jössz, mennyit dolgozol, hogy öltözol, hogy főzöl, hova rakod a kis edényt, mit eszel, mennyit alszol, mennyit furdol stb.) kontrollálni akar és természetesen az o icipici kisfiacskajaval ok egymásnak mindig a legeslegelsők lesznek 😚😚😚
2019. máj. 4. 11:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!