Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek sincs semmi rossz...

Szerintetek sincs semmi rossz abban, ha valaki még felnőtt korára is a szüleivel lakik?

Figyelt kérdés
Szerintem nincs.Ez így helyes.Miért kéne elköltözni egy idegen lakásába?A normális az,ha az ember a családjával lakik.Bár én is elköltöztem otthonról,de gondolkozom rajta hogy vissza kéne költözni anyámékhoz.Ők a családom,mellettük van a helyem.És az a tervem,hogyha összejövök egy lánnyal ő is költözzön oda velem anyámék házába és ott éljünk négyesben.Segítünk nekik,ők is tudnak spórolni,mert a rezsiköltség négy felé oszlik,meg mi is tudunk spórolni.Mindenki jól jár.
2019. ápr. 30. 20:57
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
30%
Fatal te mindig okoskodsz azt még csajod se volt sose 30 évesen. Egyél szüzpecsenyét, finom.
2019. ápr. 30. 22:49
 22/43 A kérdező kommentje:
Az előző kommentet nem neked írtam 19-es,hanem 17-esnek.
2019. ápr. 30. 22:52
 23/43 anonim ***** válasza:
89%

Nem talalt. Se nem akartam bizonyitani, es férfiként nem kellettnfelnem hogy a barátnők kikozositenek.

A hozzad hasonlok mindig kitalalnak valami indokot, hogy miert költözik el valaki.

Csak azt az egyet nem talaljatok el, hogy vannak akik szeretnének valoban önállóak es szabadok lenni, önmaguk miatt.

Nem bizonyitas, cikizés vagy divat miatt.

Bár az igaz hogy en sajat hazba költöztem, igy anyagilag sem volt megterhelo utánna.

2019. ápr. 30. 23:04
 24/43 anonim ***** válasza:
72%

Én is itthon lakom, bár olyan keresetem van hogy rajtam kívül még mást is eltarthatnék, viszont elképzelni sem tudom hogy máshoz alkalmazkodjak, engedélyt kérjek, vagy beszámoljak arról, hol voltam X ideig.... Rendbe vágtunk a szülők házát az évek alatt, korszerűsítve lett, két generációs külön bejárattal.

Még most sem kérnének pénzt, de mindig leteszek egy fix összeget.

Nálunk sosem okozott gondot a generációs különbség, mert a szülők is fiatalosak, a kapcsolat témát nem erőltetem, kb addig jó míg valaki nem áll elő azzal hogy költözzek vele össze, valahol...

2019. ápr. 30. 23:09
 25/43 anonim ***** válasza:
Ma már nem feltűnő.
2019. máj. 1. 08:03
 26/43 anonim ***** válasza:

Oké, te szívesen hazavinnél egy lányt, de mi van, ha az a lány is szívesen vinne téged az ő saját házába?

Ez a baj ezzel, hogy a többség szeretne inkább hazai pályán maradni a családjával, nem a másik családjához költözni. Valamelyik szenved. Valamelyik nem a családjával marad, hanem idegenek közt. (Akárhogy is nézzük, a te szüleid a párodnak, pláne az elején, idegenek.)

2019. máj. 1. 12:34
 27/43 anonim ***** válasza:
93%

Mit mondjak? Mindenki úgy él ahogyan akar. Ha neked jó, a szüleidnek jó, a lánynak is jó lesz, akit választasz, rajta.

Nekem nem lett volna jó, én másként döntöttem. Az élet nem arról szól, hogy spóroljunk a rezsin, szerintem, hanem arról, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Én nem éreztem volna jól magam, ha az életteremet meg kellett volna osztanom felnőttként is a szüleimmel.

De ha neked az a lényeg, hogy kevesebbe kerüljön a megélhetésed, és esetleg találsz egy olyan lányt, akinek szintén ez a fontos, hát istenem...

Dédanyámék éltek így - száz éve - egy ilyen többgenerációs házban, ahol az öreglány volt a családfő, és mindenki azt tette, amit ő eldöntött. Ellent mondani senki nem mert neki, de baromira utálták egymást mindahányan.

Nekem ez az életmód nem vonzó. Alighanem másnak sem, azért is ment ki divatból.

2019. máj. 1. 12:49
 28/43 anonim ***** válasza:
Gondolhatod így, ahogy gondolod, élhetsz szülőkkel, de hogy épeszű no nem fog veled szoba állni és mindenki menekülni fog mikor megemlíted, hogy anyaddal élsz együtt az is biztos. Szóval költözz vissza anyadekhoz , spórolj, már csak azért is, mert elég borsos árakat kérnek manapság a rosszlanyokon, márpedig ezzel a hozzáállással oda fogsz szorulni, mert így fogsz csak Pinat kapni már elnézést.
2019. máj. 1. 15:55
 29/43 A kérdező kommentje:
Ha egy lány azért nem áll velem szóba mert a szüleimmel lakom,az rohadjon meg ott ahol van.
2019. máj. 1. 16:29
 30/43 A kérdező kommentje:
Én ismertem nem is egy olyan felnőtt nőt aki az anyjával lakott mégis szóba álltam velük és nem menekültem előlük.Mert nem vagyok egy bunkó.
2019. máj. 1. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!