Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Idegen férfi-nő lakótársak...

Idegen férfi-nő lakótársak között mennyire cikis dolgok ezek?

Figyelt kérdés
Például ha a nő elmegy wc-re, és különböző hangeffektek kísérik a dolgot. Vagy az, hogyha közös helységekbe teregetik a ruhákat, és a pasi meglátja a nő alvós mamabugyijait. Vagy a fürdőszobában tárolt óriás méretű tamponokat? Illetve mit illik hordani otthon? Ha éjjel kioson a mosdóba a nő, akkor elvárható hogy magára kapjon egy köntöst, vagy nadrágot? Ha amúgy bugyiban és trikóban alszik?
2018. okt. 15. 15:21
 1/7 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem felnőtt emberek ezeken túl tudnak lendülni. A pasik is tudják, hogy nem pillangókat pukizunk, hanem ugyanúgy működünk, mint ők. Igen, a tampon is a nővel jár, más ruházkodásába pedig nem szólunk bele.

Éppenséggel a hölgy kimehet egy szál semmiben is mosdóba, csak aztán ne neki álljon feljebb, ha meglátják. Ha ezt el akarja kerülni, kapjon fel egy házi köntöst.

2018. okt. 15. 15:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen az adott két konkrét ember mentalitásától függ. Ha mindketten (és ez a fontos hogy mindketten) egyformán lazán tudjátok kezelni a dolgot, akkor egyáltalán nem cikis. Egy kiteregetett fehérnemű egyébként sem az szerintem, az éjjeli ruhátlan kiosonás már jobb kérdés, de ha egyikőtöket sem zavarja, akkor nincs probléma.
2018. okt. 15. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
12%

Lehet lazán kezelni a dolgot , a lehetöseg adott , de en nem tudnám.

Nekem szuksegem van arra, hogy megörizzem a méltóságom, nem azert mert nem szoktam nagy hangeffektusokat produkalni meg székrekéses vagyok amúgy is , de ezt az összezartsagot egy idegennel nem viselném el. Ez börtön .

Söt . Az ö hangeffektusai se érdekelnek

A masik hogy ferfi elött kiteregetni a nagymamabugyogókat , háát , nem okos vagy méltó húzás. Ugyanúgy az orrom piszkalhatnám , vagy barmi , legyunk lazák felkialtassal.

Nem es nem.

2018. okt. 15. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem tök normális dolgok
2018. okt. 15. 19:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 2 nagyjából korombeli lánnyal lakom együtt. Egyiksem jön be nekem úgy, mint nő.

Miért kellett ezt így leírnom?

Mert azok a dolgok amiket leírtál, akkor lennének fontosak, ha mondjuk bejönne az egyik ottlakó, és imponálni akarsz előtte.

Amúgy ők akkor nagyon ügyesek, mert sosem láttam tamponokat a fűrdőbe (gondolom csak nem hagyják elől, a fiúkjukban nem túrkálok), a wc szagtalanítható, és bugyiban sem láttam egyiket sem. Ez nem azt jelenti, hogy nagykabátba mennek pisilni éjszaka, de én nem sompolygok olyankor a folyosón a sötétben és lepem meg őket, hogy HOVAMÉSZ?

De ha látnám is, szerinted mit csinálnék? Ráhúznék egyet a seggére amikor megyek el mellette, hogy woww de jó vagy? Mégha bejönne a csaj akkor sem. A másiknak ráadásul a barátja is velünk lakik.

Senki nem csinál ilyeneket,persze vannak férfiak, akikkel nem lehet így együtt lakni, főleg nem ilyen szempontból.

Én már 19 éves korom óta lakok együtt emberekkel, tudom hogy kell viselkedni, és nem zavartatnom magamat másokkal.

Ha ki is van teregetve, nem állok oda nézegetni, ki milyen ruhákat hord, kinek milyen a fehérneműje.

De ezt is megoldják, sosem látok bugyikat, én is a szobámban a radiátoron szárítom az alsógatyáimat. Szóval ezek a dolgok könnyen megoldhatók.

Mit illik hordani otthon féle kérdések nekem már viccesek. Senkit sem fog érdekelni egy idő után megszokják a jelenléted, meg te is megszokod őket.

Az a csaj is, amikor beköltözött, mindig full smink, szép ruha este is, vacsorára többfogásos éttermi kaja, érdeklődő természet amikor szóbaelegyedtem vele.

Most meg kék bőrkrémmel az arcán törölközővel a fején szürke nadrágba mászkál, fagyasztott pizzát eszik, ha belép az ajtón és megkérdezem tőle milyen volt a napod, a válasz: "eddig jó, úgyhogy ne akard elrontani"

Pasiai meg azt hiszik, egy kis hercegnő.

Ennél vannak nagyobb kényelmetlenségek bőven.

Pl a fürdő sosem szabad. Lányoknak annyi sminkcucca van, azt sem tudják melyik kié.

hangos minden mopzdulat, mindenki hallja, tudja mikor jössz, mikor mész, kivel, mit csináltok, emberek jönnek-mennek, dolgok tűnnek el, használja más, a takarítás stbstb

Szóval ha együtt élsz másokkal, azok egy idő után kiismerik benned a jót is, meg a rosszat is.

A rossz szokásaidat, a legcsúnyább alvós fejedet, a legrondább ruháidban látnak, stb...

Ha együtt élsz másokkal, főleg ha a hely is kicsi, akkor elkerülhetetlen a konfliktus, meg a ciki helyzetek, de szerencsére mi inteligens emberek vagyunk (már amennyire :D )és kezelni tudjuk mindkettőt.

Társaságon fog múlni igazából.

Az albérletezés megszokható, bele lehet jönni, és lehet boldogan élni otthonosan másokkal, más házában.

2018. okt. 15. 20:17
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem eleve le kellene fektetni a szabályokat, igényeket, hogy ki-mit gondol-vár el ilyen helyzetben. Nyilván lesznek S.O.S. helyzetek, de azt leszámítva fontos lenne egy rend követése.
2018. okt. 16. 04:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért beszélgess a lakótársaddal el, mielőtt beköltözöl. Én lányként lakom egy idősebb fiúval. Mielőtt beköltöztem, beszélgettünk párszor, abból azért lejött, hogy nem egy mindenen görcsölő, szűzies emberke, szóval eléggé hasonló a természetünk. Mi pl simán kakálunk egymás előtt úgy, hogy nem törődünk azzal, mit hall a másik, sőt, hogy megbotránkoztató legyek, néha még közöljük is egymással, hogy "hú de jót fostam". Ki szoktuk teregetni egymás fehérneműit, de nekem még sosem jutott eszembe az, hogy jaj ne, meglátja a bugyijaimat, az viszont gyakran, hogy tökre jó fej, hogy kitereget. Nyilván én sem azért teregetem ki az ő mosását, hogy az alsóit taperoljam, sőt amúgy mi gyakran mossuk egybe a cuccainkat is, a szennyesébe is simán belenyúlok. Nekem pizsim van, de tudom, hogy ő meztelenül alszik, de mindig köntösben van, mert hát, ja, azért elég kellemetlen lenne meglátni egymás popsiját, ne adj isten mását is... :D A tamponokat meg a szobámban tárolom, de volt már, hogy vásárlás után kiöntöttem mindent a táskámból, hogy könnyebb legyen elpakolni a helyükre, és akkor kiesett a tampon is, nekem nem volt kellemetlen. Voltam már el fiúhaverommal is tampont venni. Az csak egy vattadarab, ezeket a dolgokat én sosem értem, miért kellemetlen tampont meg kotont venni, na mindegy, eltereltem a témát. Az egészből azt akartam kihozni, hogy ne úgy költözz be, hogy akkor beszélsz először a másikkal, nagyon sok szenvedést spórolsz meg azzal, ha kiválasztod a megfelelő embert.
2018. okt. 22. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!