Lakótársak! Ti hogy osztjátok be a takarítást? Szokott ebből vitátok lenni? Mennyire tisztázzátok a játékszabályokat?
Az én lakótársammal abszolut zatonyra futottam, lány létére teljes mertekben igenytelen... Probaltam mar mindenhogy, szepen-osszeveszosen-manipulalosan ravenni hogy vegye ki a reszet a takaritasbol de semmi haszna, igy elgondolkodtam hogy mashogy kene probalkoznom, vagy eldontenem vegso esetben hogy itthagyom a koszgyárosomat....
A valaszokat elore is nagyon koszonom!
Négyen laktunk egy albérletbe, így könnyebb volt kitenni az igénytelen lányt, amúgy ő is durva volt, ledobálta a vécé mellé a tamponpapírt, a véres becsomagolt betétet napokig ott hagyta a fürdőszobai polcán, szépen kinyílt, amikor nem volt kedve elmosogatni, kibszta az erkélyre a zsíros húsos edényt.
Hát mi csináltunk olyat
összeszedtük a mosatlan edényeit, amiket több hete a pulton tárolt és beraktuk az ágya mellé :D
Lefotóztam, dokumentáltam a mocskos dolgait, majd szépen megmutattam neki, akkor egy hétig rend volt.
Aztán kiraktuk mondjuk volt más oka is.
Szerintem egyedül lennék, elköltöznék.
Az mondjuk mas helyzet ha tobben vagytok es egeszseges esetben tobbsegben vannak az igenyesek...
En sajnos egyedul vagyok kenytelen felvenni a harcot egy olyan emberrel szemben, aki konkretan kijelenti hogy szerinte az egyaltalan nem problema ha nincs takaritas, sőt velem vannak sulyos gondok ha nekem meg igenyem a tisztasag....
Van is, hogy en egy honapig tavol vagyok es konkretan addig tenyleg egy porszemet nem takaritana el. Ilyennel mit lehet kezdeni a Tajgetoszon kivul?
"Ő se csinál semmit, Én se fogok"
Jóvanazúgy azt végül senki nem csinál semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!