Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Lakótársak! Ti hogy osztjátok...

Lakótársak! Ti hogy osztjátok be a takarítást? Szokott ebből vitátok lenni? Mennyire tisztázzátok a játékszabályokat?

Figyelt kérdés

Az én lakótársammal abszolut zatonyra futottam, lány létére teljes mertekben igenytelen... Probaltam mar mindenhogy, szepen-osszeveszosen-manipulalosan ravenni hogy vegye ki a reszet a takaritasbol de semmi haszna, igy elgondolkodtam hogy mashogy kene probalkoznom, vagy eldontenem vegso esetben hogy itthagyom a koszgyárosomat....

A valaszokat elore is nagyon koszonom!

2017. okt. 11. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Négyen laktunk egy albérletbe, így könnyebb volt kitenni az igénytelen lányt, amúgy ő is durva volt, ledobálta a vécé mellé a tamponpapírt, a véres becsomagolt betétet napokig ott hagyta a fürdőszobai polcán, szépen kinyílt, amikor nem volt kedve elmosogatni, kibszta az erkélyre a zsíros húsos edényt.

Hát mi csináltunk olyat

összeszedtük a mosatlan edényeit, amiket több hete a pulton tárolt és beraktuk az ágya mellé :D

Lefotóztam, dokumentáltam a mocskos dolgait, majd szépen megmutattam neki, akkor egy hétig rend volt.

Aztán kiraktuk mondjuk volt más oka is.

Szerintem egyedül lennék, elköltöznék.

2017. okt. 11. 19:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
albérletben
2017. okt. 11. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagyon nehéz dolog az ilyen. Nekem lakótársam olyan, hogy engem folyton b..szogat de ő pont ugyanúgy csinál mindent. Előző albérletben 3-an voltunk, egyik srác egyszer nem takarított ki semmit, se fürdőt, se mosógépet, se wc-t, se konyhát.
2017. okt. 11. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi 7-en lakunk együtt. A fiúk alsó szinten, a lányok emeleten. A saját szobáját mindenki akkor takarítja, amikor gondolja. A mi fürdőnket odafenn rendben tartjuk 3-an váltásban, azzal nincs probléma, a fiúké undorító időnként, de az az ő meccsük. A közös helyekre (konyha, előtér..stb), kiraktunk már egy takarítási rendet most, mert sajnos azt is kb csak ketten-hárman takarítottuk és azért ennyi ember után ez elég vacak. A takarítási rendre is mindenki azt mondta, ok, persze, ők is kiveszik a részüket.. Ehhez képest nem igazán. Nem tudom mit lehet kezdeni ezzel, főleg olyan indokokra, hogy: "de én csak 3 napot vagyok fenn a héten".."nem is használom a konyhát, mert rendelek és a szobában eszek.."stb.
2017. okt. 11. 19:38
 5/7 A kérdező kommentje:

Az mondjuk mas helyzet ha tobben vagytok es egeszseges esetben tobbsegben vannak az igenyesek...

En sajnos egyedul vagyok kenytelen felvenni a harcot egy olyan emberrel szemben, aki konkretan kijelenti hogy szerinte az egyaltalan nem problema ha nincs takaritas, sőt velem vannak sulyos gondok ha nekem meg igenyem a tisztasag....

Van is, hogy en egy honapig tavol vagyok es konkretan addig tenyleg egy porszemet nem takaritana el. Ilyennel mit lehet kezdeni a Tajgetoszon kivul?

2017. okt. 11. 19:51
 6/7 anonim ***** válasza:

"Ő se csinál semmit, Én se fogok"

Jóvanazúgy azt végül senki nem csinál semmit

2017. okt. 11. 20:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én taktikám a "takarítasz vagy kib*szlak a lakásból". Eddig jól bevált, bár némileg segíti a dolgot, hogy én vagyok a tulaj. De a táblázat nem rossz ötlet, plusz kell egy nagyon határozott fellépés. Tudod, mint a tanároknál: van, akit kérdés nélkül tisztelnek és van, akit darabokra tépnek. Légy az előbbi!
2017. okt. 11. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!