18 éves férfi vagyok, szerintetek tegezzem vagy magázzam az új szomszédokat?
Figyelt kérdés
29-30 évesek kb.2018. júl. 30. 17:53
2/14 anonim válasza:
Első körben magázd, aki olyan, azzal úgyis hamar átállsz majd tegeződésre.
3/14 anonim válasza:
Illemtanórán azt tanítják, ha nem főnököd, akkor az idősebb ajánlja fel a pertut.
4/14 anonim válasza:
Én tegezném. Aztán ha magázva szólnának vissza, akkor ám legyen úgy. De a tegezés lenne a normális szerintem
25f
5/14 anonim válasza:
Nem tudom, ők mifélék, de én 34N vagyok és azt szeretem, ha tegeznek.
6/14 anonim válasza:
Tegezd. Elég fiatalok, szerintem még furcsán is néznének ha magáznád őket.
7/14 anonim válasza:
Nyugodtan tegezd. Én 48 évesen is falra mászom, ha magáznak.
Ennél a korosztálynál már nem elvárás a magázódás.
8/14 anonim válasza:
18 éves lány vagyok,és 29-30 éveseket tegezek,ha hétköznapi szituációban vagyunk (pl. szomszédok)
Orvosnál például van,hogy 23-24 éves asszisztens csajszi van,aki legjobb barátnőm is lehetne,mégis magázom őt is,hiszen ez azért nem egy hétköznapi szitu.
9/14 A kérdező kommentje:
Rendben. Tegezem őket.
2018. júl. 30. 18:47
10/14 anonim válasza:
Szerintem már kihalt a magázódás, csak állásinterjún, orvosi rendelőben van helye. Én 47 vagyok és agyf.aszt kapok ha magáznak. A tisztelet nem a magázódástól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!