Volt már, hogy azért költöztetek, mert megutáltátok a települést vagy a szomszédokat ahol addig éltetek?
2 - es vagyok
Én csak saját magam hibáztatom, mert egy eléggé elhamarkodott döntés volt a mostani lakásba való költözés. Szóval, ez egy négy lakásos, osztatlan közös tulajdonú ház, amiben most lakunk és az egyik lakó nagyon szeret főnökösdit játszani meg mindenbe beleszólni, arra hivatkozva, hogy ő már Isten tudja mióta itt lakik. Utólag kiderült, hogy akiktől mi vettük a lakást, miatta költöztek el, mert folyton balhézott velük, egy baromi agresszív nő (mondjuk a férje se jobb). A másik ok, hogy a velünk szomszédos házban valami műhely lehet, mert folyton barkácsolnak (leginkább korán reggel, volt, hogy hétvégén reggel hatkor ébredtem fel erre). A harmadik egy neveletlen kutya a másik szomszédban, akire a gazdája képtelen rászólni, és rengeteget ugat, sokszor éjszaka is, amitől képtelenség pihenni. Nyilván ez utóbbira lenne megoldás, de a másik kettő ellen semmit nem tudok tenni. Egyébként is egy nagyon pici lakás, semmi élettér, szó szerint egy lyuk. De nem hibáztatok senkit, én nem voltam körültekintő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!