Hétköznap, reggel 7-kor mennyire zavarná a szomszédokat, ha füvet nyírok?
Kinyírnálak. Nagyon sokan nem tudnak aludni most éjjel, és bár mindenki megy dolgozni, de ha csak egy ember is szeretne a hajnali hűs 4-től aludni amíg bír, akkor is szemétség vele szemben.
5 nap múlva bezuhan az időjárás, jövő hét kedden. Tuti kivárnám a kedd-szerda délutánt, amikor 27 fok lesz.
Reggel hétkor már ne pampogjon senki, mellesleg, aki aludni akar, az tud.
Mondjuk én megszoktam, mert a 30 méterre lévő templom vasárnap kivételével minden hétkor öt percig harangozik :D
Én mindig megvárom a reggel 6 órát, mert addig kell biztosítani a csendet, minden polgártársnak.
Ekkor lassacskán kirakom az udvarra a husqarna 545xrs fűkaszámat, aminek olyan a hangja, mintha kettő sthill láncfűrész menne egyszerre.
Lazán berántom, majd játszok egy kicsit a gázzal, no de nem azért hogy a szomszédok is észrevegyék milyen jó gépem van, hanem azért hogy az üzemanyagrendszer rendesen átjáródjon, ugyanis kétütemű a fűkasza.
5perc járatás és húzatás után elsőnek mindig az utcán vágom le, mert jobban szeretek kivülről befelé haladni.
Általában nem nagy az utcán a fű, mert 2 hetente levágom tarra, de szeretem ha szépen le van vágva, ezért nyélgázon megrántom neki,had szokja a gép.
No általában pár perc és az egész utcában fel van húzva az összes redőny.
Én ennek örülök, mindig, mert tudom a lelkes polgártásak felkeltek és irány melózni.
Ekkor még egy fél óra és benn is levágom, de benn már csak fél gázon, mert ha elérte az üzemi hőfokot a kétütemű fűkasza, akkor már nem kell maxon pörgetni.
Általában 8 óra felé be is fejezem.
Kiszoktam nézni az utcára gyönyörködni a gyepben, milyen jól néz ki.
Mikor látom hogy az utolsó szomszéd is elment dolgozni, letusolok, és a tv előtt délig szundítok.
Üdv egy frissnyugdíjas:)
És szeretnek a szomszédok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!