Miért utálnak a szomszédaink?
És mi igaz ebből?
Sok kutya van, aki ugat, ha egyedül hagyják. Lehet, hogy a tiétek is, csak ti ugye nem halljátok, ha nem vagytok otthon.
Ilyen liftet még nem láttam. De ha tényleg így működik és tényleg ti hagyjátok nyitva, akkor tök igazuk van.
Próbáljatok meg beszélgetni velük.
Az se normális hogy a saját erkelyetekre nem mentek ki meg félve vesztek levegőt a lépcsőházba.
Ha másról lenne szó hagynám de mivel ott laktok ,ezért próbáljatok meg aránylag jobba tenni a dolgokat
Nem tudom ha látod hogy cipekedik az idős hölgy/ember kérdezzd meg hogy segíthetsz e ,vagy próbálj meg kommunikálni velük mond h szereted a környékét,tetszik nektek nyugalom stb
Nem kell túlzásba vinni,meg ne csengess be hozzájuk csak amikor alkalom van rá kedveskedj . Valahogy élhetőbbé kell tenni a helyzetet legalább annyira h ne érezzétek magatokat kellemetlenül
Sajnos egyet kell értenem az előző válaszolók többségével.
Szüleim 24 lakásos társasházban laknak, hasonló életkorú emberek, akik valaha együtt voltak fiatalok, együtt neveltek gyereket, és együtt öregedtek meg.
És döbbenetes tapasztalni, hogy a valaha volt békesség mennyire megszűnt!
Mindenen megy a vita, a kukák elhelyezésén, a közös képviselet rendjén, meg amit el lehet képzelni. Olyan hölgyre haragszik anyukám is, akivel előtte évtizedeken át jó viszonyban voltak. Teljesen természetes, hogyha lakógyűlésen többségi döntéssel elhatároznak valamit, akkor a kisebbségben maradó nem nyugszik bele, hanem pl. a jegyzőnél folyton feljelentgeti a közös képviselőt, hogy nem a jogszabályok szerint végzi a munkáját (egyébként papírokkal lehet igazolni, hogy szabályszerűen csinálja). Anyukám is úgy beleéli magát ezekbe a konfliktusokba, hogy egy húsvéti ebéd fölött megkérdeztem, hogy hogy s mint telnek a napjaik, és pár perc múlva oda lett az ünnepi hangulat, mert csak szidta-szapulta X-et, Y-t a ház lakói közül, és hiába mondtam, hogy ne mérgelődjön most ezen ünnepnap a rokonság előtt.
Igen, sajnos éjfélkor azt fogják hallgatni, hogy hogyan forgatjátok a kulcsot, netán azt, hogy mikor zuhanyoztok, miért járkáltok hangosan, miért húzzátok le éjjel kettőkor a WC-t (mert ki kellett menned pisilni, bakker!!!) és így tovább és így tovább.
Ahogy szellemileg leépülnek, a helyzet csak fokozódni fog. Ahogy egymás után kihalnak, és újak jönnek, onnantól várható javulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!