Van joga bármelyik szomszédomnak név nélkül ilyen üzenetet hagynia nekem?
2 hónapja a barátnőmmel beköltöztünk albérletbe egy társasházba. Azt sejtettük, hogy rajtunk kívül szinte csak 50-en felüliek vannak, fiatalok aligha (3emeletes téglaház). Eddig összesen 2-szer előfordult, hogy nálunk volt amolyan baráti összejövetel, ebből az egyik alkalommal amikor az erkélyen dohányoztunk normál hangnemben beszéltünk hajnali 1-kor, ez valóban zavaró lehetett valakinek. Ezen kívül soha nem zajongtunk, hangoskodtunk éjszaka, nem zavartunk senkit. Ma reggel viszont egy üzenetet találtunk a posta ládánkban egy szórólap hátuljára írva, hogy "Fejezzék be a "kocsmai viselkedést", ha továbbra is itt szeretnének lakni"! - Ezen én is és a barátnőm is nagyon felhúztuk magunkat, mert nem gondoljuk úgy, hogy bárkinek is ennyire megkeserítenénk az életét! Kérdem én: Jogosan írhatnak nekünk ilyen fenyegető üzeneteket egyetlen eset miatt? Ha esetleg ilyen, vagy hasonló lett volna máskor, az nem éjszaka volt, hanem délutáni/kora esti órákban, nem gondolnám, hogy emiatt ilyen alattomos módon kellene nekünk üzengetni és fenyegetőzni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Nem kell ahhoz raplis nyugdíjasnak lenne hogy ez valakit zavarjon. Vannak még olyan szürke kismeberek akik ne adj' isten másnap dolgozni mennének és ezek a szerencsétlen flótások előtte még szeretnék is kipihenni magukat...
Svájcban amúgy egy ilyenért szó nélkül rádhívják a rendőrt (a másodiknál pedig már az albérletet is bukod), szóval az írásbeli figyelmeztetése egészen korrekt volt.
Nem vagyok nyugdíjas, fiatal 23 éves vagyok. Viszont engem rohadtul idegesítene, ha hajnalig duruzsolnátok cigizve az ablak alatt. Délután, este nem érdekel, de ember, HAJNALI 1! Te nem dolgozol?
Ti nem tudtok úgy élni, hogy átfusson a pontagyatokon, hogy talán más embert zavarhat, hogy hajnalig kint dumáltok az erkélyen, meg a jóég tudja mit csináltok, mit nem írtál ide le. Jogosan kaptatok figyelmeztetést, és nem felháborodni kellene rajta, hanem elgondolkodni. Egoból meg leadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!