Hogy jelezhetném a szomszédomnak, hogy tetszik nekem?
Nem teljesen a szomszédom, csak egy lépcsőházban lakunk, más az emelet is. A nevét sem tudom és azt sem, hogy van-e valakije. Nagyon ritkán beszélgetünk 1-2 mondatot, ha egyszerre érünk haza.
22N
Köszi mindenkinek! :)
Én tolakodásnak érezném, ha csak úgy beállítanék sütivel. Azt sem tudom, van-e valakije. Nyilván akkor abszolút nem lenne aktuális a kérdés.
Szia. Sajnos nem bizti, hogy lesz haszna a válaszomnak, de engem konkrétan a szomszéd lány szedett fel és egy 15 évig tartó párkapcsolat lett belőle.
A sajnosság annyi, hogy kertesházas övezetben lakom, tehát egy lépcsőházas társasházi környezetben nem annyira releváns.
Úgy kezdődött, hogy kiszúrtam anno hogy a szomszédban lakik két lány, akik testvérek. Az egyik tetszett. Kifigyeltem, mikor mennek kutyát etetni a kert végébe. Én oda mentem a kerítéshez "véletlen" pont akkor és átköszöntem, plusz humorizáltam, hogy málnával is etették a kutyát. Aztán a nekem tetsző csaj nővére kezdett jobban beszélgetni velem, majd áthívni kávézni. De nekem a húga tetszett jobban, aki csendesebb volt. Teltek a napok hetek, mígnem felhívtam őket telefonon poénkodni. Egymás kezéből kapkodták a telefont. (Ez még abban a korban volt, amikor nagyon ritka volt a mobiltelefon, az is csak menő vállalkozóknak.) Tehát én vezetékesen hívtam őket.
Aztán a félénkebbik, aki nekem tetszett, azt mondta,mhogy szeretne mondani valamit. Amikor hazajöttem, erre lehetőséget adtam és azt mondta, "nem lehetne a jószomszédi barátságnál több is köztünk". Dehogynem, hisz én erre vártam, csak ő elöbb lecsapta a labdát.
Nem azt mondom, hogy ezt másold le, de egy kis "jel küldéssel" inspirálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!