Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Egyszerűen utálok kint lenni,...

Egyszerűen utálok kint lenni, miért?

Figyelt kérdés

A szüleim mindig azt mondják, miért nem megyek ki füvet nyirni, vagy miért nem megyek ki játszani a kutyával, vagy egyáltalán miért is nem megyek ki a friss levegőre?

Én egyszerűen azt válaszolom mert utálok kint lenni, minden ember bámul.

Minden rokonnál van jó nagy sövény, átláthatatlan kerités, a szomszédok, se az utcán sétáló emberek nem látnak be, nálunk viszont szinte az egész udvarra rálehet látni, még a medencére is, a trambulinra is. Ezért nem is használom egyiket sem.

Múltkor gondoltam hogy kimegyek lenyirni a füvet, ki is mentem, de ahogy nyirtam mindig aki éppen ment el a házunk előtt, az rám bámult. Jött egy kisgyerek az apjával, és megálltak bámulni, mintha az állatkertben lennének.

Komolyan mondom, hogy nem sül le a pofájukról a bőr?

Ha valaki füvet nyirna és elkezdeném nézni, nekem tuti lesülne a pofámról a bőr...

Összegezve soha nem megyek ki, mert a szomszédok, az utcán lévő emberek megbámulnak, és nagyon rosszul érzem magam olyankor.

2018. aug. 7. 14:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

"Jött egy kisgyerek az apjával, és megálltak bámulni, mintha az állatkertben lennének."

Bennem ilyenkor lángol fel a gyilkos indulat, ami rögtön el is száll, ahogy állatiasan az arcukba vigyorgok és nézem, miképp somfordálnak el zavarukban, fülüket, farkukat behúzva.

Próbáld ki, kitűnő elégtétel. Jobban zavarba jönnek majd, mint te.

2018. aug. 7. 17:02
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

#13 Oh, bocsánat. Inkább lesz 80-as a "retard szintem", mint az IQ-m. Márpedig, aki annyira kíváncsi a másik s*gge lyukára, hogy a saját otthonában megbámulja, kb ezen a szinten van.

Ezentúl is rá fogok vigyorogni az emberekre, ha olyan bunkók, hogy megbámulnak, és elárulom, más is csinálja ezt. Ez a legkulturáltabb módja annak, hogy lekoptassuk a fürkésző szempárokat. A gyilkos indulatot pedig nem kell szó szerint értelmezni, gratulálok, ha sikerült. Marha.

2018. aug. 7. 17:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem beteg. Egy-egy.
2018. aug. 7. 18:51
 14/16 anonim ***** válasza:

#18 Először azt hittem, egy újabb kényszeres kötekedővel van dolgom, és egy csöppet fel is forrt az agyvizem, de most már látom, hogy csak egy ostoba kis tökfej vagy, aki azt se tudja, mit beszél :) Egy nagyon-nagyon bunkó tökfej. A jó édes anyádat betegezd le... nem ismersz, akármennyire szeretnéd elhitetni magaddal, hogy tudsz olvasni a sorok között.

Apropó, ezek alapján gyanítom, te szereted, ha megbámulnak, vagy éppen te magad szoktál megbámulni másokat.. hmm .. hát egészségedre.. sokan viszont nem, próbálj meg megbarátkozni ezzel.

2018. aug. 7. 19:52
 15/16 anonim ***** válasza:
59%
Ez egyre szórakoztatóbb. Ment a zöld pacsi :)
2018. aug. 7. 20:40
 16/16 anonim ***** válasza:
59%
Ám azért megkérdezném: A paranoia diagnózisát miképpen agyaltad ki? :)
2018. aug. 7. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!