Egyszerűen utálok kint lenni, miért?
A szüleim mindig azt mondják, miért nem megyek ki füvet nyirni, vagy miért nem megyek ki játszani a kutyával, vagy egyáltalán miért is nem megyek ki a friss levegőre?
Én egyszerűen azt válaszolom mert utálok kint lenni, minden ember bámul.
Minden rokonnál van jó nagy sövény, átláthatatlan kerités, a szomszédok, se az utcán sétáló emberek nem látnak be, nálunk viszont szinte az egész udvarra rálehet látni, még a medencére is, a trambulinra is. Ezért nem is használom egyiket sem.
Múltkor gondoltam hogy kimegyek lenyirni a füvet, ki is mentem, de ahogy nyirtam mindig aki éppen ment el a házunk előtt, az rám bámult. Jött egy kisgyerek az apjával, és megálltak bámulni, mintha az állatkertben lennének.
Komolyan mondom, hogy nem sül le a pofájukról a bőr?
Ha valaki füvet nyirna és elkezdeném nézni, nekem tuti lesülne a pofámról a bőr...
Összegezve soha nem megyek ki, mert a szomszédok, az utcán lévő emberek megbámulnak, és nagyon rosszul érzem magam olyankor.
Azért néznek mert arra való a szemük. Te hallassz valami erős hangot, vagy észre veszel valami mozgást, akkor nem forditod oda legalább egy pillanatra automatikisan a fejed? A kisgyereknek meg érdekes a fűnyíró, mert sok nem lát ilyet otthon (mert pl. veszélyes ha jelen van, v. panelben laknak).
Kérd meg a szüleidet, h tegyenek le sövényt, vagy paravánt, vagy gyékényt, ha ennyire zavar (hozzáteszem elég irreális).
Itt vannak árak a nádfonathoz:
"Jött egy kisgyerek az apjával, és megálltak bámulni, mintha az állatkertben lennének."
Nem kell ellenségeskedni, lehet azt nézték milyen szép nálatok a kert, a fű... és ezért teszel is.
Nem mindenki rosszindulatú ám, kérdező :)
Mi is megnézzük a szépen gondozott kerteket és házakat. A kisgyereknek meg főleg élmény, így tanul, és lát, fejlődik. Minden érdekli, ha nem az okostelefont nyomkodó anyja és apja van mellette aki nem figyel semmire.
Szerintem most pont a kamaszkorban vagy, amikor minden zavar, és nagyon szégyenlős lettél...
Én a helyedben nem, hogy bemennék a medencébe 40 fokban, de még lepődj meg: fürdőruha nélkül, úgy mennék bele meztelenül, mint a nyíl!!
Nem kell a vízbe, hogy vizes legyen se ruha, se semmi. Csak te és a víz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!