Rendszeresen, hangosan bulizó szomszédot, hogy hallgattatnátok el?
Kertes ház, szomszéd udvaron hajnalig nyomják a hangos zenét. Ha átmegyek leugat részegen, hogy ő ezt megérdemli, meg jár neki... Rendőrség kihívása után lejjebb veszik a hangerőt, ami attól még zavaró marad, de az elmaradt zenei hangokat így már a saját torkával pótolja.
Szóval a rendőri intézkedés nem eredményes...
Mit lehet még tenni, egyáltalán a rendőri kiszállásnál és "kérésnél" van szigorúbb szankció ilyen esetben?
Ha átmegyek viszek valami eszközt amivel a zenei masináját cafatokra vágom mekkora büntetésre számíthatok? Esetleg ha felpofozom az már garázdaságnak számít? Vagy jobb lenne átcsalni a saját kertembe és ott már nyugodtan félholtra verhetem, mondván, hogy betörőnek hittem?
Mindenféle javaslatnak örülnék!
" átcsalni a saját kertembe és ott már nyugodtan félholtra verhetem"
Gondolom először is ilyen szép hangnemben beszéltél vele. Ilyennek mint te kérdező én is bömböltetném a zenét.
1. Persze, hogy próbáltam, akkor meg is ígéri, hogy figyelmesebb lesz.
2. Persze igaz, csak jó belegondolni.
3. Ez folyamatban van.
4. A családom nyugalma a z én dolgom.
5. Sokadik szép szavas kéréses alkalom nem hozott áttörést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!