Mit lehet tenni ha rendszeresen hangoskodnak a szomszédok?
Kertvárosban lakunk, és a szomszédunknak nem rég született gyerekük, de már előtte is volt egy 4-5 év körüli. Eddig nem voltak zavaróak, persze gyakran kimentek játszani a gyerekkel az udvarra, aki néha kiabált, hangoskodott, de nem volt egyáltalán zavaró. Mostanában viszont nagyon elfajultak a dolgok, olyan szinten, hogy például az éjszaka kellős közepén kimennek a visító gyerekkel az erkélyre, délután, amikor a kisfiam alszik szintén kiabálnak, reggel 7kor füvet nyírnak, stb, és ilyenkor a fiam rendszerint felébred és nagyon nehezen alszik vissza. Próbáltunk már beszelni velük, de nem változtatnak semmit, soha nem szólnak rá a gyerekre, hogy ne üvöltsön. Értem én, hogy a gyereknek játszania kell, meg figyelemre vágyik, de azért azt hiszem, hogy a saját gyerekem pihenése (és a sajátomé) is legalább olyan fontos, mint hogy a másik gyerek kitombolhassa magát.
Mit lehetne tenni ezzel kapcsolatban, ha már többször is megkértük őket, mégsem maradnak csendben?
Köszi a válaszokat!
Igen, valóban jólesne bosszantani őked egy kicsit, felriasztani őket felxeléssel, zenével, meg ilyesmi. És igen, a többi szomszédot is zavarják az életmódjukkal, már mások is szóltak nekik, nem csak mi.
Viszont szerintem ezzel nem érnénk el semmit, nem oldódna meg a dolog, ugyanúgy hangoskodnának utána is, ha nem jobban.
Ez nagyon rosszul sikerült troll kérdés.
Az éjszaka közepén kiállnak az erkélyre a visító gyerekkel? Na ne kábíts, ezt nem veszem be!
Pedig tényleg úgy van. Éjfél körül szoktak általában kimenni dohányozni a szülők és megy velük a gyerek is, aki ilyenkor mindig hangosan játszik, hisztizik, vagy üvölt és a szülők nem szólnak rá, szóval ilyenkor 10-15 percig hangzavar van, ami épp elég, hogy a kisfiam felébredjen. És ez megy rendszeresen...
Mindegy nem muszáj elhinni, lehet én sem hinném el ha nem velem történne🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!