Nektek mi a napi rutinotok amikor mondjuk otthon vagytok és nem dolgoztok, mondjuk hétvégén?
És te miért pontoztad le a gép előtt ülősöket.
Érdekes mód száz százalékon álltam amíg te meg nem kezdtél panaszkodni, szóval te mivel vagy jobb?
(Nyugodtan tagadhatod)
És az a válasz miért lett lepontozva, hogy változó, és attól függ? Nekem pl. nincs állandó rutinom, van, hogy otthon vagyok, van, hogy rendezvényre megyek, van, hogy utazok, a bevásárlás talán az egyetlen majdnem állandó program, de az is változó, hogy mikor, az ébredés is változó, attól függően, mi a terv hétvégére.
Nincs rutin, felkelek, csinálok valamit, eszek valamikor, és alszom, de hogy mikor és mennyi mindent zsúfolok bele, abban nincs rendszeresség.
Hétvégén felkelek 7kor és megyek ki menhelyre kutyázni. Hazaérek fél 1 körül, lezuhanyzok, aztán ha van kaja akkor ebéd, ha nincs akkor főzök, beteszek valami metált, takarítok, olvasok, festegetek, ha kell elmegyek boltba.
Van amikor hétköznap is otthon vagyok, pl. így nyáron, ilyenkor 9-10 körül kelek, reggelizek, adatot gyűjtök a cuccokhoz amiket meg kell írnom a nyáron (tanár vagyok, tanszünetben kutatást csinálok), heti 2x megyek jógázni, meg főzök meg ilyenek. Sokszor éjfélig is ébren vagyok, mert este 8 után fog legjobban az agyam, olyankor szeretek pl. fordítani.
Én nem tudok korán kelni ilyesmi miatt, 10 előtt a nevemen is gondolkodnom kell :D
Te használsz nem oda való szavakat.
Max aszociálisak, de nem antiszociálisak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!