Csak kényszerből dolgoztok, szívesen lébecolnátok otthon, ha valaki fizeti a rezsit és kaját, de mást nem?
Nem.
Viszont ha hozzám vágna mondjuk nettó 300at, amiből azért lehetne fejlődni és itt mondjuk egy tanfolyamot értek és nem nyaralást. Akkor igen!
#5 , fejlődéshez, munka nélküli megélhetéshez, utazáshoz, stabilitáshoz, egy része biztonsági tartalék, pár év gyűjtögetés után elég jó tőke jön össze egy nagyobb befektetéshez is.
Nem mindenkinek a semmittevős, növény szintű vegetálás az életcélja.
Semmiképpen nem.
Egyrészt többre vágyom az életben, mint a koszt & kvártély, másrészt szeretem a munkám, folyamatosan tanulok új dolgokat, most léptettek elő, otthon meg pár hét után becsavarodnék.
Van, hogy kényszer, de azért alapvetően szeretem a munkám.
Másrészt nagyon rosszul érezném magamat, ha másnak kellene engem eltartania. Önbecsülés is van ám a világon.
Nem maradnék itthon. Szeretem a szakmám, vannak kihívások, fejlődési lehetőséget. Ha hozzám vágnának 2-300 000et, azt eltenném a gyerekeimnek.
Megőrülnék itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!