Ilyen szomszéddal mi lenne a helyes megoldás?
Kb 8 hónapja vagyunk itt, a mellettünk lévő ház következő illetőknek volt ez idő alatt kiadva: drogterjesztő, kutyatenyésztő, megszállott tüzelő(kb 1 hete is fűtött, már akkor volt vagy 26 fok)
A kertjük úgy néz ki kb, mint egy szeméttelep, vasak, roncsok, szétdőlt bódék.
Na most ez engem mind nem érdekel, még az sem zavart, hogy a tüzelő albérlő füstje kb beterítette az egész házunkat, kertünket, amikor gumikat égetett. Nem érdekelt. Nem is nagyon voltam itthon.
Erre most visszaköltözik a ház tulaja, és átszólt emelt hangnemben, hogy vágjam ki a fáimat, ami átlóg az ő kertjébe.....
Kissé morcos lettem, annyit mondtam csak, azért néz ki szépen viszonylag a mi házunk, kertünk, mert tele van fákkal, virágokkal, csiripelnek rajtuk a madarak.
Mintegy célzásként, hogy az ő házuk/kertjük milyen.
Mintha azt akarnák, a mi házunk, kertünk is olyan legyen.
Fával tüzelnek, gondolom ezért nincs egy darab fa se a kertjükben.
Igen, kisebbség.
Inkább meghirdetem a házat, ennyi idő elég volt itt.
Az ilyen tirpákfalvi albérletes szomszédoktól az Isten mentsen meg mindenkit.
Igen, kisebbség.
A drogterjesztő, vasroncs, szemét, gumiégetés szavakból egyből tudtam természetesen, hogy cigányokról van szó. Élősködő, borzalmas népség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!