Falukban miért bámulják meg az embert?
Figyelt kérdés
akár kerékpárral megyek, akár kocsival, mintha ufo lennék.2018. ápr. 9. 18:19
11/14 anonim 

válasza:

Provokatív hulladék kérdés. Ráadásul Fatal Errornak igaza van, elég sűrűn felteszik/felteszed. Mi értelme van? Amúgy nem mindegy neked? Csak azt zavarja, aki szintén másokkal foglalkozik. Én speciel qrvára leszarom ki mit pletykál, 10 éve lakok itt és szó szerint egy embert se ismerek, még név szerint se. Szomszédom sincs. Ha téged zavar az csak azért van mert te meg velük foglalkozol
12/14 anonim 

válasza:

Ha egy öreglány bámul, akkor szólj be neki, hogy "Mami, siessen haza, kezdődik a Rosalinda!". Rögtön be fogja fejezni a bámulást! :)
13/14 anonim 

válasza:

Nálunk is bámulnak én is falun élek, de városból költöztem ki.Imádnak kicsámcsogni mindenkit mert az ő életük unalmas.Városban ezt nem tapasztaltam ott tojik mindenki mindenkire.És az sokkal jobb mint ez.
14/14 anonim 

válasza:

Amúgy én is utálom ezt a kibeszélést de városban is ugyan ez megy. Csak ott nem ismer mindenki mindenkit. De a kis csoportok akik ismerik egymást pl egy panelban ott is megy a kidumálás. Meg a rántotthússzag meg főzelékszag..meg ha megáll egy kocsi a parkolóban már 12 nyugger liheg az ablakban. Az ő életük se érdekesebb. Sőt..munka-kutyaszaratás-zacskósleves főzés-tv-alvás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!