Lányok miért nem szeretik, ha a férfiak bámulják őket?
Mi férfiak,nem vagyunk butuskák,tudjuk,hogy nem nagyon szeretik a lányok ,ha nézzük őket. Látszik rajtuk,volt oki tátogva sóhajtott,hogy "ahhjjj" ,mikor néztem egy lányt és mikor másodjára rámnézett és még mindig néztem akkor sohajtott egyet.
Miért nem szeretik?
Engem,ha bámúl valaki,én elfordítom a fejem,ennyi. Nem vagyok mérges érte. Jó én férfi vagyok.
Miért van ez a lányoknál?
Elsősorban lányok válaszát várom most erre a kérdésre.
Szerintem tényleg idegesítő. Nem tudhatom pontosan, mit bámulnak, és ez zavaró.Leírom nekem ilyenkor mik járnak a fejemben: mit bámul? A hajamat? Az arcomat? A ruhámat? Az alakomat? És miért? Mert csúnya? Vagy szép? Tudtam, hogy nem ebben a ruhában kellett volna eljönnöm... Stb..:D
Plusz abba gondolj bele, hogy pl elmegyek egy szórakozóhelyre, ahol sok pasi "vadászni" akar, és 10 percen belül már a 4. embert veszem észre, hogy engem néz. Olyankor már kezdem azt érezni, hogy minden mozdulatom figyelik.
Ha olyan bámul, aki nem tetszik nekem, az idegesít, főleg, ha pl előtte megjegyzéseket is tesz a külsőmre. Pl. a munkahelyemen van egy perverz, aki állandóan beszólogatott, meg ajánlatokat tett, aztán elküldtem melegebb éghajlatra, azóta nem szól, csak bámul, de mikor meglátom, már ideges vagyok, hogy megint itt van. Ha meg olyan bámul, aki bejön nekem is, akkor max zavarba jövök, de az is lehet túlzás, ami szintén idegesítő.
#1esnek mondanám, van különbség abban, hogy valaki megnéz magának, vagy bámul!!!
Senki nem mondta, hogy azokról a lányokról van szó, akik mindent kiraknak és felháborodnak, hogy miért nézi őket egy férfi.
Csak általánosságban a lányokról. Hogy néhány r banc így viselkedik, az más téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!