Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok miért nem szeretik, ha...

Lányok miért nem szeretik, ha a férfiak bámulják őket?

Figyelt kérdés

Mi férfiak,nem vagyunk butuskák,tudjuk,hogy nem nagyon szeretik a lányok ,ha nézzük őket. Látszik rajtuk,volt oki tátogva sóhajtott,hogy "ahhjjj" ,mikor néztem egy lányt és mikor másodjára rámnézett és még mindig néztem akkor sohajtott egyet.

Miért nem szeretik?

Engem,ha bámúl valaki,én elfordítom a fejem,ennyi. Nem vagyok mérges érte. Jó én férfi vagyok.

Miért van ez a lányoknál?

Elsősorban lányok válaszát várom most erre a kérdésre.

2016. dec. 23. 21:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
57%
Nem lány vagyok. Tévedsz, hízeleg nekik, ha bámulják őket, de hát ugye úgy tudják még jobban felhívni magukra a figyelmet, ha úgy állítják be, mintha nem szeretnék.
2016. dec. 23. 21:20
 2/23 health visitor ***** válasza:
100%

Szerintem tényleg idegesítő. Nem tudhatom pontosan, mit bámulnak, és ez zavaró.Leírom nekem ilyenkor mik járnak a fejemben: mit bámul? A hajamat? Az arcomat? A ruhámat? Az alakomat? És miért? Mert csúnya? Vagy szép? Tudtam, hogy nem ebben a ruhában kellett volna eljönnöm... Stb..:D

Plusz abba gondolj bele, hogy pl elmegyek egy szórakozóhelyre, ahol sok pasi "vadászni" akar, és 10 percen belül már a 4. embert veszem észre, hogy engem néz. Olyankor már kezdem azt érezni, hogy minden mozdulatom figyelik.

2016. dec. 23. 21:27
 3/23 anonim ***** válasza:
58%
A lányok szeretik, ha bámulják őket. Ha a kiszemelt férfi csinálja. :D
2016. dec. 23. 21:30
 4/23 anonim ***** válasza:
62%
Hármasnál a lényeg. Nagyon is szeretik, ha olyan bámulja őket, aki tetszik nekik.
2016. dec. 23. 21:32
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan bámul, aki nem tetszik nekem, az idegesít, főleg, ha pl előtte megjegyzéseket is tesz a külsőmre. Pl. a munkahelyemen van egy perverz, aki állandóan beszólogatott, meg ajánlatokat tett, aztán elküldtem melegebb éghajlatra, azóta nem szól, csak bámul, de mikor meglátom, már ideges vagyok, hogy megint itt van. Ha meg olyan bámul, aki bejön nekem is, akkor max zavarba jövök, de az is lehet túlzás, ami szintén idegesítő.

#1esnek mondanám, van különbség abban, hogy valaki megnéz magának, vagy bámul!!!

2016. dec. 23. 21:32
 6/23 anonim ***** válasza:
3%
Csöcs- segg kint , magassarkúban billegetés ,brutál smink ,aztán csodálkoznak ha nézik őket,meg kényeskednek miatta. Hát kérem a kirakatba azért van kitéve az árú, hogy megnézzék :D És pont azért is teszik ki hogy megnézze a másik nem, de hát ez ellen tiltakozni kell mert ők nem olyanok,ők tisztességes szolid lányok, nem azért teszik ki a cuccot ,csak úgy hobbiból ,meg a sok leszbinek akarnak tetszeni . Ja bocs mégsem.
2016. dec. 23. 21:41
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem mondta, hogy azokról a lányokról van szó, akik mindent kiraknak és felháborodnak, hogy miért nézi őket egy férfi.

Csak általánosságban a lányokról. Hogy néhány r banc így viselkedik, az más téma.

2016. dec. 23. 21:46
 8/23 anonim ***** válasza:
7%
Pedig nagy átlagban a feltűnően szexin kiöltözőtt nőket nézik rengetegen meg. A takarós ,nem alakkiemelős ruhában járókat csak ha különösen szépek arcilag,de akkor is kevesebben. Azt meg ne várja egy lány se ,ha szebb az ördögnél, hogy senki rá se nézzen .Azért van az embernek a szeme hogy lásson ,nézzen vele.
2016. dec. 23. 21:50
 9/23 anonim ***** válasza:
44%
#9: Tény, az itteni nők többsége tényleg az. Megnézve azt, hogy hány %-uk pontozta le, hogy szeretik, ha az bámulja őket, akinek bejönnek. Gondolom a pasijaik előtt éjjel-nappal eltakarják az arcukat.
2016. dec. 23. 22:23
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Mert az jut eszembe, hogy meg fog támadni.
2016. dec. 23. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!