Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok akik nem szeretik a...

Azok akik nem szeretik a karácsonyt, miért fanyalognak mindenhol? Miért ilyen negatívak? Miért akarják a másik kedvét is lehúzni?

Figyelt kérdés
Boltban, kérdésekben, közösségi oldalon....fanyalognak csak.
2016. dec. 21. 08:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Ki önérzetből, ki irigységből. Páran nehezen viselik ezt a látszat "szeressük egymást" dolgot, páran meg egyszerűen irigyek arra, hogy mást szerető emberek vesznek körül, még ha ez a "szerető" fogalom mára egy kicsit avétos is lett.
2016. dec. 21. 08:52
 2/16 anonim ***** válasza:
44%

Mert életképtelen, megkeseredett emberek.

Ezek vinnyognak Valentin napkor, Szilveszterkor meg a többi napon is.

2016. dec. 21. 09:24
 3/16 anonim ***** válasza:
12%
mert a karácsonyban semmi jó nincs, csak veszekedés van mint az összes többi napon
2016. dec. 21. 09:30
 4/16 anonim ***** válasza:
73%
Abban, ami mára a karácsony lett, valóban nem sok szeretnivaló maradt. :( Ettől függetlenül egyetértek abban, hogy mindenki megtarthatja magának az ellenérzéseit, ha nem kérdezik tőle.
2016. dec. 21. 09:40
 5/16 anonim ***** válasza:
69%

Engem nem tudnak lehúzni. De tényleg!

Ha ilyet látok, hallok, olvasok, inkább sajnálom az illetőt, - különösen, ha fiatal, - mert megfosztja magát valami széptől, kedvestől.

De az ő dolga.

2016. dec. 21. 10:57
 6/16 anonim ***** válasza:
75%

5-ös vagyok.

Azt lehagytam, hogy mindenkinek olyan a karácsonya, amilyenné önmagának alakítja, nem kell hibáztatni a kereskedelmet, ők csak meglovagolnak egy eseményt a profitért. Ha nem dőlünk be a divatnak és nem vásárolunk őrültek módjára, akkor ez kipipálva.

Családi veszekedések?

Ezt családonként kell és lehet kezelni.

Nem kell benne rész vállalni, nem kell generálni.

Magány?

Mindenki saját maga által választott úton jár, miért ebben a karácsony a hibás?

2016. dec. 21. 11:02
 7/16 anonim ***** válasza:
Van, ahol nem lehet a vitát kezelni sajnos és tényleg van, akinek ez rányomja a bélyegét az ünnepre, mert ilyenkor jobban előtérbe kerül azzal, hogy mmíg mások szeretetben együttvannak mi csak veszekszünk." Ettől függetlenül én pl mikor elég rossz pár évünk volt, akkor sem bántottam azokat, akik boldogok, húztam le az egész ünnepet. Sajnos egyeseknél legyen ünnep vagy sem mindig él, a "dögöljön meg a szomszéd tehene " effekt is.
2016. dec. 21. 11:16
 8/16 anonim ***** válasza:

"mindenkinek olyan a karácsonya, amilyenné önmagának alakítja"

Ez igaz, de mivel nem élünk burokban, az ilyenkor általános türelmetlenség, tülekedés, stressz és rosszkedv átragad az emberre a közegből. Lehet, hogy falun könnyebb elviselni, illetve nem ennyire stimuláló.

2016. dec. 21. 11:19
 9/16 anonim ***** válasza:
84%
Én boltokban nem tudok nem fanyalogni. Mivel nem bírom az ajándékozást, mindig az ultosó napokra sikerül halogatnom a vásárlást. Tegnap bementem egy plázába, hogy most akkor bevásárolok, és majdnem 2,5 órát töltöttem ott, egyszerűen azért, mert a sok élettelen idióta konkrétan korzózni jár oda, minden kirakat előtt megállnak nagy csodálkozva, persze az út közepén, kikerülni nem lehet őket. Lassan haladnak, a telefonjukat nyomkodják, és lazán bele mennek a másik emberbe, a boltokba becsődülnek és órákig tátják a szájukat anélkül, hogy vennének valamit. Értem én, hogy a pláza az egy ilyen dolog, és ők vannak otthon én meg a tájidegen betolakodó, de engem akkor is nagyon felhúz, hogy 10 óra munka után sietnék haza a fenébe, de nem tudok, mert annyira tele van minden nagyon ráérős emberekkel, hogy lépni sem lehet tőlük. Amúgy a karácsonyt szeretem, de ezt a boltban tömörülős, eszetlenül vásárolgatós részét nagyon nem, ezért minden évben jelentősen rombolja a hangulatom.
2016. dec. 21. 11:34
 10/16 anonim ***** válasza:
58%
Milyen látszat szeretetről beszéltek? Az én családomban őszinte szeretet van, és ilyenkor legalább összegyűlik az egész család, mert a hétköznapokban mindenkinek sok dolga van, akkor is szeretjük egymást de nem tudunk mindig együtt lenni (és most nagycsaládról beszélek, nagyszülő, unokatesók, stb.
2016. dec. 21. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!