Miért olyan nehéz és ritkaság belátni egy másik ember álláspontját a magunkéval szemben?
Azért, mert sok olyan szituáció van, amikor nem tudod átélni a másik helyzetét például, mivel belőled eleve nem válthatja ki ugyanazt az érzést, ha csak meséli a másik.
Aztán van egy olyan oldala is, hogy a másik álláspontja minden minimális logikát nélkülöz, úgy pedig nehéz belátni az ő álláspontját ugye.
Ettől függetlenül még az ilyen vita is fejleszt, ha az én vitáimra gondolok arra mindenesetre jó volt, hogy belássam, vannak teljesen reménytelen esetek....
Mindenki szereti ha neki van igaza! Én általában nem szeretek vitázni vagy olyan témát felhozni amiből vita lehet! Nagyon sok téma megosztja az embereket és ezért ki szoktam hagyni ezeket! :)
Általában mindenki másképp él meg egy dolgot legtöbb ember távolságtartó, és ha valami vitába keveredik úgy éli meg mintha ki kéne állni magáért valami harcban! Írtad is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!