Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok akik nem szeretik a...

Azok akik nem szeretik a karácsonyt, miért fanyalognak mindenhol? Miért ilyen negatívak? Miért akarják a másik kedvét is lehúzni?

Figyelt kérdés
Boltban, kérdésekben, közösségi oldalon....fanyalognak csak.
2016. dec. 21. 08:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%

Igazából azok, akik nem szeretik a karácsonyt, általában elég ritkán fanyalognak mindenhol. (Sosem értettem az olyan kérdések értelmét, ahol eleve a feltevés nem igaz.)

Jó pár embert ismerek, aki nem szereti a karácsonyt. Én sem. Egyikük sem fanyalog, én sem. Boltban általában a tömeg miatt idegesek azok is, akik szeretik a karácsonyt. Közösségi oldalakon meg a megmondóemberek, akik amúgy általában szintén szeretik a karácsonyt.

#9-essel egyetértek. Amit egyesek ott művelnek, az ünneptől függetlenül idegesítő.

2016. dec. 21. 11:40
 12/16 anonim ***** válasza:
37%

Karácsony KAMU szeretet ünnepe.

Karácsony kitalált ünnep.

2016. dec. 21. 11:45
 13/16 anonim ***** válasza:
36%
Gondolom, olyan emberek, akiknek a családi kapcsolataik képmutatóak, vagy más ok miatt nem szeretik a karácsonyt. Én ezt megértem, de azt nem szeretem bennük, hogy evidensnek veszik, hogy másoknál is így van, és aki szereti a karácsonyt, az tuti csak képmutató, véletlenül se fordulhat elő, hogy valóban jól érzi magát ilyenkor.
2016. dec. 21. 11:45
 14/16 anonim ***** válasza:
74%

Én személy szerint azért, mert már elveszítette azt a meghitt karácsonyi jellegét, ami még a 70-es, 80-as években jellemezte. Ma már a pénzről szól, és a drága ajándékokról. Már október elején láttam szaloncukrot a Penny-ben, rosszul vagyok a bevásárlóközpontok dekorációjától, idétlen karácsonyi zenéitől, vásárlásra buzdító karácsonyi reklámoktól, a rádiók is hetek óta igénytelen karácsonyi zenéket nyomnak, minden nyomorult énekes késztetést érez, hogy karácsonyi dalt írjon. Az emberek megkergülnek, egy kisebb városban is dugók alakulnak ki, a pénztáraknál fél órát kell várni. Mire karácsony lesz, addigra megutáltatják velem.

Régen tényleg egy nagyon szép ünnep volt.

[link]

2016. dec. 21. 11:46
 15/16 anonim ***** válasza:
De kit érdekel, mit nyomnak a rádiók? Nekem van saját karácsonyi lejátszási listám. és a reklámok? Az év többi részében sem tudnak hatni rám, mért most idegesítsen?
2016. dec. 21. 11:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Oké, szépen le lettem pontozva... Kérlek, meséljétek el, mikor állt oda valaki és böfögte a képetekbe, hogy nem szereti a karácsonyt. :) Ja, hogy soha...

Nem az a szánalmas, ha valaki nem szereti a karácsonyt, hanem az, hogy valaki még az ilyen emberekbe is beleköt és arra használja fel őket, hogy a saját kis frusztrált élete helyett mással foglalkozzon.

2016. dec. 21. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!