Azok akik nem szeretik a karácsonyt, miért fanyalognak mindenhol? Miért ilyen negatívak? Miért akarják a másik kedvét is lehúzni?
Igazából azok, akik nem szeretik a karácsonyt, általában elég ritkán fanyalognak mindenhol. (Sosem értettem az olyan kérdések értelmét, ahol eleve a feltevés nem igaz.)
Jó pár embert ismerek, aki nem szereti a karácsonyt. Én sem. Egyikük sem fanyalog, én sem. Boltban általában a tömeg miatt idegesek azok is, akik szeretik a karácsonyt. Közösségi oldalakon meg a megmondóemberek, akik amúgy általában szintén szeretik a karácsonyt.
#9-essel egyetértek. Amit egyesek ott művelnek, az ünneptől függetlenül idegesítő.
Karácsony KAMU szeretet ünnepe.
Karácsony kitalált ünnep.
Én személy szerint azért, mert már elveszítette azt a meghitt karácsonyi jellegét, ami még a 70-es, 80-as években jellemezte. Ma már a pénzről szól, és a drága ajándékokról. Már október elején láttam szaloncukrot a Penny-ben, rosszul vagyok a bevásárlóközpontok dekorációjától, idétlen karácsonyi zenéitől, vásárlásra buzdító karácsonyi reklámoktól, a rádiók is hetek óta igénytelen karácsonyi zenéket nyomnak, minden nyomorult énekes késztetést érez, hogy karácsonyi dalt írjon. Az emberek megkergülnek, egy kisebb városban is dugók alakulnak ki, a pénztáraknál fél órát kell várni. Mire karácsony lesz, addigra megutáltatják velem.
Régen tényleg egy nagyon szép ünnep volt.
Oké, szépen le lettem pontozva... Kérlek, meséljétek el, mikor állt oda valaki és böfögte a képetekbe, hogy nem szereti a karácsonyt. :) Ja, hogy soha...
Nem az a szánalmas, ha valaki nem szereti a karácsonyt, hanem az, hogy valaki még az ilyen emberekbe is beleköt és arra használja fel őket, hogy a saját kis frusztrált élete helyett mással foglalkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!