Nők mit gondolnak akkor mikor azt mondják a férfira, hogy egy másik nővel jobb lesz neki?
Tehát most arról van szó, hogy egy nő együtt van egy pasival és azt mondja neki, hogy "egy másik nővel jobb lesz neked"?
Ez lehet nem komoly is, például a nő csak szeretne egy kis törődést, mert éppen valami lelombozta, a saját kapcsolatát is kicsit borúsnak látja és ilyenkor nem tartja magát elég jónak a férfihoz. Ilyenkor gondolhatja azt, hogy "nem vagyok jó neked, inkább más kellene helyettem".
Vagy a rosszabb eset, amikor tipikus szakítós dumának benyögi, hogy "te jobbat érdemelsz", "egy másikkal jobban járnál", enyhe célzás, hogy tipli van.
A legjobb, ha rákérdez a férfi, hogy most ezt hogy értette. Szakítani akar? A reakciójából meg a válaszából szerintem egyértelművé válik. Az egész szituáció-függő egyébként.
Ha én szeretek egy férfit, nem mondom neki azt, hogy egy másik nővel jobb lesz neki.
Tehát nem szereti, szakítani akar és ennél jobb kifogás nem jut eszébe.
Én inkább azt szoktam hallani, hogy "ilyet úgyse találsz még egyet, mint én"... Ilyenkor mit gondolnak? :D
Amit te kérdezel, az egyszerű mártír öngól, vagy álszent leszerelőduma lehet.
Igen, abban igazuk van az előttem szólóknak, hogy tipikus lerázós duma, de szerintem ez helyzettől függ. Lehet egy szimpla tárgyilagos megállapítás is, mert én speciel mondtam már exeimnek teljesen hátsó szándék nélkül, hogy nem értem miért nem keresnek olyat, aki jobban illik hozzájuk :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!