Meg lehet tanulni a másik kézzel írni?
Figyelt kérdés
Csak szórakozásból. Jobb kezes vagyok. Meg lehet tanulni a másik kézzel írni (elölről kezdeni: egyenesek, hurkok és betűk).
NEM akarok átszokni, csak szórakozásból!!!
2015. márc. 13. 09:23
1/6 anonim válasza:
Meg lehet, akinek eltörik a keze az megtanul a másik kezével írni.
2/6 anonim válasza:
Meg lehet, de gyerekkorban ez bezarvarhat az agyi működésbe. Van egy ismerősöm akit az iskolában bal kézről átszoktattak jobb kézre és azóta is bal kézzel tükörír a mai napig (nagyon durva), néha voltak koncentrációs és egyéb zavarai az átszoktatástól.
3/6 anonim válasza:
Egy barátnőm szintén szórakozásból megtanulta.
4/6 anonim válasza:
Én kiskorom óta két kézzel írok, sőt mindent inkább ballal csinálok. Igaz bal kézzel csúnyábban mert nem gyakorlom, de ha valaki elég kitartó megtudja tanulni. Jó poén, főleg amikor az iskolában észreveszik, hogy "hé, az előbb még a jobbal írtál!"
5/6 anonim válasza:
Amikor kicsi voltam egészen második osztályos koromig jobbos-balos voltam.
Ma jobb kézzel írok,de pl.telefonon bal kézzel gépelek,sok mindent ballal csinálok,de írni jobbal,és a jégkorongütőn is a vezető kezem a jobb(jobb oldalamra tartom).
Szerintem ha van elég időd,megtanulhatod egészen az alapoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!