Lányok miért nem szeretik, ha a férfiak bámulják őket?
Mi férfiak,nem vagyunk butuskák,tudjuk,hogy nem nagyon szeretik a lányok ,ha nézzük őket. Látszik rajtuk,volt oki tátogva sóhajtott,hogy "ahhjjj" ,mikor néztem egy lányt és mikor másodjára rámnézett és még mindig néztem akkor sohajtott egyet.
Miért nem szeretik?
Engem,ha bámúl valaki,én elfordítom a fejem,ennyi. Nem vagyok mérges érte. Jó én férfi vagyok.
Miért van ez a lányoknál?
Elsősorban lányok válaszát várom most erre a kérdésre.
Engem csak akkor idegesít,ha nem tetszik az illetō(tehát ronda) vagy ha egy vén fa*sz. Akkor KB én is úgy reagálok,mint ahogy leírtad, sōt néha úgy vagyok vele,h legszívesebben kilōném a szemét xdd
De ha egy helyes srác bámul,az természetesen tetszik
Számomra zavaró ha valaki figyel, bár valószínűleg azért, mert szégyenlős tipus vagyok, ám max nem nézek oda. A csajnak lehet nem tetszettél és ezért sóhajtott vagy lehet várta, hogy odamenj hozzá.
18/L
Mert iszonyatosan idegesítő, hogy nem tudom mit bámul. Vonattal szoktam utazni, napi 1 óra az út, zsúfolva idegen emberekkel, és bizony vannak ilyen érdekes alakok, akik az 1 órás út alatt végig bámulnak úgy, hogy én 18 éves lány vagyok, ők pedig 20 évvel idősebb férfiak, akik azt hiszik, hogy tetszik, ha bámulnak, közben zavaró. Volt amikor idegességemben már visszabámultam, aztán szemeztünk vagy 10 mp-ig, de csak nem fordította el a fejét, csak rezzenéstelenül nézett.
Ilyenkor azért az is végigfut rajtam, hogy lehet-e valami rajtam, utánam jön, vagy mégis mi baja van.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!