Miért tartják betegesnek azt akit zavar hogyha bámulják őt?
Gondolj bele, nem nehéz, Utazol, ülsz a buszon, távolságin, vagy a vonaton. Kettes ülés, négyes ülés, te + egy idegen, egymással szemben, úgy 2 órán keresztül. Mit szólnál hozzá ha ez az idegen lesem venné a szemét rólad és csak bámulna bele az arcodba ?
Mondjuk a kettő közül nem is tudom melyik a betegebb vagy betegesebb, az aki bámul, vagy az akit ez zavar.
Nem mindegy, hogyan bámulod. Anno a müszak végén egy idős nagyon ronda kapafogú kukker nagyfejú okoska rámfőrmedt, miszerint (felemelte a hangját)
" Már feltűnt, hogy úgy nézel rám, mint a véresrongyra,,
Meglepett. Egyébként éhes voltam, majd görcsölt a hasam. Nem mondtam neki, csak további vitát szült volna. Mindenesetre látszik, hogy nem tanult a nehézfiúktól. Nem szabad így kifakadni, hanem ,,jól látom faxfej, kinéztél magadnak?,, Azután ráfejelni, olyan hogy felboruljon.
Ja.
Azt mondta ,,egész nap méregetsz!!!,,
Teljesen kiakadt, pedig én csak éhes voltam, és fosni is kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!