Szerintetek normális a felettem lakó szomszéd? Mi lehetne a megoldás?
Figyelt kérdés
Telehordta a lakását már minden kacattal és szabályosan lépni sem lehet a sok felesleges holmitól. Szó szerint minden van amit el lehet képzelni. Állítása szerint nem kényszeres gyűjtő mert mindennek oka van amit elrak: azt mondta majd később az unokáinak egy vagyont fog érni ha gyűjtőknek értékesítik őket. A legnagyobb baj, hogy megjelentek az ilyen szemétlakó állatok: rovarok, egerek,stb és ezek valszeg bejuthatnak máshoz is. Amikor felszólítottuk a kipakolásra hisztizni kezdett, hogy azt csinál a saját területén amit akar és ő csak gondol a jövőre, nem akadályozhatjuk ebben. 31 éves, munkája van, nem szenvedélybeteg a probléma csak ez.2018. márc. 31. 10:57
1/12 anonim válasza:
De, szerintem kényszeres gyűjtő. Ha lépni sem lehet, akkor nem normális. Ha nem fér be rendesen szekrényekbe s jönnek az egerek és csótányok, az nagy baj és lelkileg sem egészséges az ilyesmi.
Nem tudom, miket gyűjt, de lehet, hogy az unokák majd kidobják az egészet, van rá esély...
2/12 anonim válasza:
hogy a csodába keveredtél a szomszéd lakásába?
3/12 A kérdező kommentje:
Továbblépzést is tartott ebből :D Pl.: Limitált kiadású üdítő-és energiaitalok dobozai, csokipapírok, chips zacskó azt mondta az a lényeg hogy ismertebb márka legyen mert a 70 évvel ezelőtti kólásüvegek is értékesek már valaki számára, ezért nem hülyeség. Akkor elektronikai, nem működő készülékek, szabályosan ruhahegyek billegnek méterenként, régiségszerű kacatok, de gyűjt ásványokat (szintén szétszórva a lakásban, nem egy helyen!), babákat, plüsst, hasznavehetetlen hangszereket, meg valami biológia és kémia szertárból leselejtezett darabokat is. És ez még csak az 1 tizede.
2018. márc. 31. 11:08
4/12 anonim válasza:
31 éves? Van már családja? Mert az érvelése (az unokákról) csak akkor valid, ha már van családja. Mert így már nem lesz neki :D közös képviselőt kell megkeresni, mert azért az nem úgy van, hogy ő azt csinál a közös tulajdonában, amit akar. Mindenkinek felelőssége a közös vagyok állag és értékmegóvása és ő a bogaraival meg egereivel rontja az egész ház értékét.
5/12 anonim válasza:
szóval ő maga invitált be? milyen hangszereket gyűjt? én is szeretem az érdekes hangszereket meg szeretek mást is gyűjtögetni :D
6/12 A kérdező kommentje:
Felmentünk már többen is szólni. Ő vezetett körbe több lakót hogy "lássuk" nem hülyeséget beszél és mindennek értelme van. :D
2018. márc. 31. 11:18
7/12 anonim válasza:
Elkérhetem a számát? tudok neki ajándékozni pár cuccot a gyűjteményéhez
8/12 A kérdező kommentje:
Nincs családja, nem igazán szociális. Közös képviselő már felszólította de nem reagált eddig semmire. Hát, hangszerekből láttam 3-4 gitárt, min 5 rossz szintetizátort, lyukas dob( "amit csak újra kell húzatni", furulyák, sípok, szájharmónika, meg különféle ilen egzotikus, keleti hangszerek :'D De nagy csillagász is az ember, van vagy 5 távcsöve, mindenféle korból.
2018. márc. 31. 11:24
9/12 anonim válasza:
"egzotikus, keleti hangszerek"
abból nekem is van pár :D
nem csak dekorációs célból, néha szeretek zenélgetni.
ha ráveszitek h megszabaduljon tőlük légyszi szólj nekem :D
10/12 anonim válasza:
Be kell jelenteni ahol csak lehet. Birtokháborítás-jegyző. Közegészségügyi hivatal,FM Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!