Mért furnak ilyen sokat az emberek a panelokban?
20 éve lakom panelban és ez idő alatt egyszer volt nem rég egy nagy felújításunk, amúgy soha sem furtunk.
Szóval nem értem, hogy mit lehet napi szinten órákon át furni :D Értem, hogy 44 lakás van a házban és a hang sok helyről jöhet, de ez kb olyan mintha valaki tapéta helyett lyukakkal dekorálná a falát :)
Nálatok is van ilyen? Ilyenkor mit csinálnak?
Fogalmam sincs. Most itt is pont fúrnak, de mióta ezt olvasgatom azóta folyamatosan. Nem tudom hanyadik lyuk ez már. Kíváncsi vagyok meddig fog még tartani.
Reggeli készülődésemkor kalapáltak. Azt sem tudom elképzelni hogy mit. Tippem volt a csempe leverése, de csörömpölés nem volt.
Felújítás van náluk, ki is írták. Nem gond ez. De bakker megmutathatnák hogy milyen az előtte-utána, mert érdekelne :D
Vagy legalább tudnám hogy minek a hangját hallom :D
Amúgy nem zavar.
Meg szerintem nem is fúrás, csak mi hisszük azt.
A panel hőszigetelésekor is hallani ilyet. Ott egyáltalán fúrnak valamit????
Amúgy mind közül az ajtócsere a legrosszabb. Szerencsére az nem tart napokig.
"A panel hőszigetelésekor is hallani ilyet. Ott egyáltalán fúrnak valamit????"
Igen, dübeleznek, hogy a hőszigetelő lapok ne tudjanak elmozdulni.
Helló # 5-ös.
Én is kertesben lakom, és itt tényleg mindig a flexelés megy, most éppen a negyedik napja, de múlt héten, amikor felszedték a padlócsempéket az ütvefúró ment hat napon keresztül. Bazinagy a házuk.
Csak újgazdag, állandóan felújítgató ember ne legyen az ember szomszédja!
Ezek minden évben legalább két-három héten keresztül felújíttatnak, de persze ők olyankor soha sincsenek otthon.
És mi a helyzet a panelokban, ott tényleg még az is hallatszik, ha egy "színésznőnek éppen nagyon jó"? :-)
"És mi a helyzet a panelokban, ott tényleg még az is hallatszik, ha egy "színésznőnek éppen nagyon jó"? :-)"
Olyat még nem hallotam, viszont a veszekedés jól hallatszik felfelé. Nekem volt olyan expasim aki ordított kb mikor "nagyon jó volt neki".
Úgyhogy szerintem tuti hallották. :D ciki :/
14:40
Helló # 5-ös.
"de persze ők olyankor soha sincsenek otthon."
Amikor hazajönnek, akkor meg én "ellen flexelek".
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!