Miért nem képesek az emberek a szomszéd ház elől is letakarítani a járdáról a havat?!
Ezt most komolyan kiírtad egy virtuális buksimiért..?
Hát jó. Köszönjük szépen, random idegen, hasznos tagja vagy társadalmunknak! Csak így tovább, számítunk rád, fontos vagy!
Azért, mert nálunk nem esett a hó... Pedig apokalipszisre számítottam a beharangzott pánikkeltés alapján.
Egyébként meg mert társasházban lakok és a gondnoknak csak a mi szakaszunkért fizetnek, az is rohadt sok...
Szóval amíg otthon laktam vidéken, a szomszéd néni elől én is sokszor ellapátoltam kösziért. Ha egésznap esett a hó és mi dolgoztunk, ő is többször lesöpörte, hogy este ne kelljen annyit túrni. A másik szomszéd elől sosem, mert nincs járdája és egy köcsög volt. Szóval ha nem vagyunk jóban, nem teszek neki szívességet, amúgyis jó erőben volt, oldja meg maga. Most hogy üresen áll sem lapátol előtte senki, jelentsék csak be... Úgyis elegem van, hogy ember magasságú a parlagfű a portáján nyáron.
1. jellemző Magyarországra, hogy a járda az "magánterület" :D - Svájcban és normális országokban közterület és a város felügyeli - takarítja
2. miért kéne a szomszédom elől eltakarítani a havat? Csinálja meg ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!