Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Miért nem képesek az emberek...

Miért nem képesek az emberek a szomszéd ház elől is letakarítani a járdáról a havat?!

Figyelt kérdés
Most jöttem haza és gázoltam a hóban, pedig tudom, hogy kik laknak itt-ott, igazán megtehették volna, hogy letakarítják a lakatlan/idősek által lakott házak elől a havat. Mennyi idejükbe került volna, 20-30 perc? Max. De nem, a telekhatárnál vége, cm-re pontosan.

2018. márc. 18. 21:22
 1/10 anonim válasza:
0%
Engem is nagyon zavar egyébként max 5-10 perc ha valaki pingvin. Egy izgő mozgó gyerek 2 perc alatt úgy takarytja le, hogy seggen csúszva még a légy se közlekedik.
2018. márc. 18. 21:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, remélem, te letakarítottad?
2018. márc. 18. 21:42
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Hmmm... ha Magyarországon van ez, akkor inkább örülj, hogy valaki a saját háza előtt letakarítja! Ez van, ilyen emberek közt lakunk... 🙁
2018. márc. 18. 21:57
 4/10 A kérdező kommentje:
#2: Nos előttem nincs járda, de ha lenne akkor igen, simán megtettem volna a szomszéd idős néni elől. Mint ahogy a füvet is levágom előtte, pedig sosem kérte. Csak úgy, köszönömért.
2018. márc. 18. 22:03
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

Ezt most komolyan kiírtad egy virtuális buksimiért..?

Hát jó. Köszönjük szépen, random idegen, hasznos tagja vagy társadalmunknak! Csak így tovább, számítunk rád, fontos vagy!

2018. márc. 18. 22:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem, teljesen komolyan imádtam bukdácsolni ebben a tetves hóban.
2018. márc. 19. 06:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Azért, mert nálunk nem esett a hó... Pedig apokalipszisre számítottam a beharangzott pánikkeltés alapján.

Egyébként meg mert társasházban lakok és a gondnoknak csak a mi szakaszunkért fizetnek, az is rohadt sok...

Szóval amíg otthon laktam vidéken, a szomszéd néni elől én is sokszor ellapátoltam kösziért. Ha egésznap esett a hó és mi dolgoztunk, ő is többször lesöpörte, hogy este ne kelljen annyit túrni. A másik szomszéd elől sosem, mert nincs járdája és egy köcsög volt. Szóval ha nem vagyunk jóban, nem teszek neki szívességet, amúgyis jó erőben volt, oldja meg maga. Most hogy üresen áll sem lapátol előtte senki, jelentsék csak be... Úgyis elegem van, hogy ember magasságú a parlagfű a portáján nyáron.

2018. márc. 19. 06:39
 8/10 anonim ***** válasza:

1. jellemző Magyarországra, hogy a járda az "magánterület" :D - Svájcban és normális országokban közterület és a város felügyeli - takarítja

2. miért kéne a szomszédom elől eltakarítani a havat? Csinálja meg ő.

2018. márc. 19. 11:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor takarítsd le te.
2018. márc. 19. 15:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert napi 8/12 óra munka előtt vagy után nincs idejük és energiájuk másét is lesöpörni. Vagy nem is tudják, hogy magatehetetlen néni van a szomszédban! Különben is mindenki a saját területéért felelős.
2018. márc. 23. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!