Szerintetek mit húzgálnak a szomszéd lakás konyhájában minden áldott este kb. másfél órán keresztül?
Figyelt kérdés
Egyébként normálisnak tűnő középkorú házaspár lakik ott. A kelleténél több bútoruk lehet (nagytakarítás idejére hol ezt, hol azt teszik ki a lépcsőházba), de egy 5 m2-es konyhába mi a francot lehet bezsúfolni, amit utána húzogatni kell esténként?2018. márc. 18. 18:02
1/13 anonim válasza:
A fölöttük lévő szomszéd is ilyen a végén felkopogtunk hozzájuk hogy itt a házirend este 21 kor nem kéne zajongani
Kiderült hogy a mosógép "mozgott" ide oda
2/13 anonim válasza:
Itt is ez van, minden este tiztol...
3/13 A kérdező kommentje:
Ha mosnak, azt a fürdőszobájuk felől hallom. Felültöltős, az tuti, izeg-mozog, de ez más.
2018. márc. 18. 18:11
5/13 anonim válasza:
Megkérdezted már a középkorú házaspárt? Szerintem ők tudnának válaszolni a kérdésedre.
6/13 anonim válasza:
#4.... elloptad a válaszomat. :O
7/13 Metionin válasza:
Akkor dolgozzák fel a holttesteket.
8/13 anonim válasza:
És én mit mondjak? A felettem lakó két hetente kalapál. Multkor betettem a posta ládájába egy zacskó szöget..."ajándékba kalapálnivaló" Hátha észre veszi magát :'D
Gusztustalan állatok
9/13 anonim válasza:
Nálunk is van néha ilyen. Az alsó szomszéd van, hogy este tízkor rendezi át a lakását. Legalábbis teljesen úgy hangzik, mintha áttologatnák az összes bútort máshová. Szerencsére nem rendszeres, de őrület, hogy milyen emberek vannak. Mintha direkt azért csinálná, hogy bosszantson vele másokat.
10/13 anonim válasza:
Ez jó :D
Annyi bunkó van. Itt mindig furnak vasarnap.
Aztan este 10kor tologatjak a butorokat.
Én arra gondoltam,h bogarakra vadasznak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!