Szerintetek mit húzgálnak a szomszéd lakás konyhájában minden áldott este kb. másfél órán keresztül?
Gondolom a székeket, asztalt huzigálják helyre.
Ha nagyon zavaró, jelezzétek nekik valahogy.
Fel nem fogom, mit lehet este-éjszaka rendezkedni egy lakásban. És miért pont akkor, mikor már néma csend van olyankor és mindent jobban hallani.
A korábbi lakásunk felett lakók / mama, a tinikorú lányával és később odaköltözött még 1-2 fiatal haver a csaj részéről / minden áldott este 10 után / volt, hogy éjfélkor! /átrendezték a szobájukat. A csaj amúgy is egy hisztis dilinyós volt, üvöltözve, dübögve, ajtót csapkodva közlekedett, és ezzel a szobarendezéssel még rátett egy lapáttal. Robaj, surrogás, kopogás, huppogás -ez ment estéről estére. Persze, hiába jeleztük többféle módon / felkopogás, személyes kérés / ./ Aztán elköltöztünk. 10. emeletre. Felettünk nem lakik senki, dübörgés nuku!
Felettunk mindennap 2-3x mos a szomszed. Minden este butortologatas es futkoraszas. Szerintem kinyitjak a kanapet es ehhez kiuritik a szobat. Evek ota. Heti 1 komoly osszeveszes orditassal.
Mar megszoktam. Nem idegesit.
De raszoktam,h en meg a fagyasztobol kiszedett husokat a foldhozcsapassal (1-2szer) valasztom szet. Illetve a marhacsontot baltaval vagom kisebbekre. De mostanaban a baltas resz kimarad
etrendvaltozas miatt. En nem tolok viszont sose butort. Egyeb zajokat se csapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!