Hogyan lehet elviselni a panelt?
Téglában lakom.
Itt is kellemetlenül meleg télen (ma is vékony hosszúnadrág, póló, egész nap ültem és párszor azért szellőztettem, mert dunsztban éreztem magam - 25 fok és nem minden radiátor megy).
Nyáron sehogy se lehet 30 fok alá vinni, redőny, éjjel ablak nyitva, nappal zárva - klíma kell.
Itt is áthallatszik minden, főleg a fürdőben.
Nincs szellőző a konyhában, végülis 1-2 szomszéd kajaszaga jön csak át.
A felső szomszédtól minden áthallatszik.
A lift behallatszik.
Szóval ha ennyi a gond csak a panelokkal is, én szeretném (a jelenlegit is imádom, fentieket megszoktam vagy nem is zavartak soha, csak mint tényt írom).
Sok helyen kellemesen zöld környezetben vannak, rengeteg fa, parkok.
Ami miatt én felkaptam rájuk a fejem, hogy ritkásabban vannak, mint az újépítésűek, nekem szimpatikusabb is az elosztásuk + egy-két panellakásnak irtó jó az eloasztása!
Nekem az a legnehezebb 190 centistént, hogy alig tudok megmozdulni bent. Nagyon picike egy ilyen lakás.
A hangokkal nem volt problémám, megszokható. Kevés parkolóhely viszont nagyon zavaró.
Télen tényleg bazimeleg tud lenni. Nálunk konyhában már le lett szerelve a radiátor, másikak minimumon vannak, de így is 23 fok volt a leghidegebb időszakban. Napi 3-4 szellőztetés simán jöhet, muszáj fellélegezni.
Nyár meg katasztrófa, én akkor nyaralóban vagyok inkább, ami mégkisebb, de udvaros ház Balcsiparton 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!