Ki milyen szempontok alapján venne panelt? Hely, méret, rezsi, szomszédok.
Szomszédok! Szerintem az a legidegesítőbb, ha zajongó idiótákkal vagyok körülvéve.
Legfelső szinti lakással vigyázz, ezeknek a többsége beázik.
Igen, de egy lakásnézéskor úgy sem derül ki ,hogy az egyik trombitál, másik furujázik, harmadik zongorázik, negyedik ordibál a gyerekével, ötödik meg nem hall, ezért éjjel hangosan megy a tvje.
A lépcsőházamban lakókat írtam le, mágsem zavaróak. Ez egy csendes környék.
Többet ér ha azt nézed meg mi van az épület körül.
Disco? meki?
Mi is zárószinten vettünk. Ez nem volt szempont, viszont én örülök annak, hogy így nem fognak a fejem fölött dübörögni. :D
Egyébként számított természetesen a méret, a szobák száma. Nekem fontos volt az, hogy legyen erkély, és viszonylag jó helyen legyen. Ezen kívül örültem volna neki, ha nem 10 emeletesben, hanem ötemeletesben lesz a lakás. (ez is sikerült végül) Tudom, az ilyenekben nincs lift, de nem bánom, fiatal vagyok még, ennyi mozgás kell, amúgy meg úgysem itt akarom leélni az egész életemet.
A szomszédokat viszont nem lehet előre megjósolni, a tulaj úgyis azt fogja mondani, hogy nincs probléma. :D
Bár mi néztünk egy olyan lakást is, ahol a tulaj őszintén bevallotta, hogy a falszomszédok romák, és ráadásul elég problémásak, gyakran hallani a veszekedésüket, a bejárati ajtón is csináltak valahogy egy lyukat. Amúgy tök jó lakás lett volna pedig, de úgy látom azért azóta csak eladta valahogy ő is.
Nekünk is legfelső lakás. Nincs vele gond. Annyival is csendesebb hogy nincs felső szomszéd.
A fürdőszoba szellőzése lehet itt gond, de ez vagy a földszinti, vagy felső lakásnál ilyen. Egyénként meg.egy ablak nélküli lyukkal szemben nincsenek magas elvárásaim.
Felső szint lehet pl meleg, de szigeteléssel ez is másabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!