Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tehetek ha a szomszéd...

Mit tehetek ha a szomszéd öregasszony állandóan átbámul az erkélyünkre?

Figyelt kérdés
Idén lesz egy éve, hogy ideköltözött, de már most elegem van belőle. Virágokat is vett az elmúlt nyáron, aminek a leveleit, szirmait állandóan átfújta hozzánk a szél. Ezzel úgy voltam, hogy nem ő tehet róla, ezért összesöpörtem és ennyi. De ez az átbámészkodás engem nagyon zavar. A korábbi szomszédok nagyon rendesek voltak. Soha nem volt velük semmilyen probléma.

2018. márc. 15. 19:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

bújj el, lapulj meg, és mikor átbámészkodik ijeszd meg

kellemetlen lesz neki, és el fog sunnyogni

2018. márc. 29. 17:22
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nagyon jók :)
2018. máj. 1. 12:09
 13/17 anonim ***** válasza:

És a takaró állvány fölött leskelődik????

Komolyan?

Kérdezd meg tőle hogy miben segíthetsz. Hátha észbe kap.

Én tennék oda valami növényt vagy paravánt.

2018. máj. 6. 16:56
 14/17 anonim válasza:

Te is kezdel Őt bámulni! :)

Sajnos nincs jó ötletem. Nekünk az erkély mellett karnyújtásnyira van a szomszéd konyha ablaka. Ráadásul az a szomszéd lépcsőházhoz tartozik. nem tudom, hogy lehetett ezt így tervezni. Múltkor a Páromat leszólította a nő, hogy Ő ami nem túl szerencsés szomszédunk.... Na mondom ezt én is mondhatnám....Mondta ezt úgy, hogy szinte csak akkor megyek ki az erkélyre amikor teregetek.Nem hangsokodunk és próbálok még csak nem is arra nézni...

2018. máj. 10. 15:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha te is elkezded őt bámulni, a végén még összebarátkoztok :).
2018. máj. 11. 17:12
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem felül bámul át, hanem oldalról kihajolva 13-aska.

Amúgy 14-eske én is utólag gondolkodom azon, hogy hogyan lehet így megtervezni egy épületet. Sajnos a legtöbb hasonló hiba csak akkor tűnik fel, ha már az ember beköltözött és szembesül a valósággal. Ma már csak olyan lakást választanék, ahol az erkélyek masszív fallal vannak elválasztva. Köszi a növényültetős tippet. Valami hasonlóban gondolkodunk. :)

2018. máj. 11. 19:06
 17/17 A kérdező kommentje:
Barátkozni nem nagyon szeretnék vele. :)
2018. máj. 11. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!