Mit tehetek ha a szomszéd öregasszony állandóan átbámul az erkélyünkre?
bújj el, lapulj meg, és mikor átbámészkodik ijeszd meg
kellemetlen lesz neki, és el fog sunnyogni
És a takaró állvány fölött leskelődik????
Komolyan?
Kérdezd meg tőle hogy miben segíthetsz. Hátha észbe kap.
Én tennék oda valami növényt vagy paravánt.
Te is kezdel Őt bámulni! :)
Sajnos nincs jó ötletem. Nekünk az erkély mellett karnyújtásnyira van a szomszéd konyha ablaka. Ráadásul az a szomszéd lépcsőházhoz tartozik. nem tudom, hogy lehetett ezt így tervezni. Múltkor a Páromat leszólította a nő, hogy Ő ami nem túl szerencsés szomszédunk.... Na mondom ezt én is mondhatnám....Mondta ezt úgy, hogy szinte csak akkor megyek ki az erkélyre amikor teregetek.Nem hangsokodunk és próbálok még csak nem is arra nézni...
Nem felül bámul át, hanem oldalról kihajolva 13-aska.
Amúgy 14-eske én is utólag gondolkodom azon, hogy hogyan lehet így megtervezni egy épületet. Sajnos a legtöbb hasonló hiba csak akkor tűnik fel, ha már az ember beköltözött és szembesül a valósággal. Ma már csak olyan lakást választanék, ahol az erkélyek masszív fallal vannak elválasztva. Köszi a növényültetős tippet. Valami hasonlóban gondolkodunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!